Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PadaVaJ
tag
Nagyon gyorsan lejár a szerkesztési idő.
M1A2 1992
Lényegében azt akartam kihozni belőle, hogy az M1 70-es évek technikája
(M60A3 gyors cseréje volt a cél) M1A1 mar 80-90 évek fejlesztéseit hordozza.
Ha jól tudom 2006 os az utolsó nagyobb modernizálás.Kíváncsi leszek ezt, hogy sikerül a játékba berakni.
Nekem azok a tankok tetszettek amiknek sok fejlesztésük volt
(bár értelmet sokat nem láttam löszereken kívül más nem volt érezhető).A parti végén a gyalog és a király is ugyanabba a dobozba kerül.
-
Micsurin
nagyúr
M1 jól bevált , nem lennék meglepődve ha kapna "utódot" Elvégre kell "válasz" az új orosz csuda masinára .
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
scyllarus
veterán
Szerintem jobban jár, ha nagyon röviden fogalmazza meg, mit akar, és egy haver egy sörért lefordítja neki azt a 10 mondatot.
A Google Fordító csak arra alkalmas, hogy vidám perceket szerezzen a staffnak"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Vitiris
aktív tag
válasz PadaVaJ #1035 üzenetére
Miért raknám át? Nem értem Nekem minden ok.
1 bajom van csak, nekem kicsi a HUD! Öreg vagyok már nem túl jó szememÉn amit észrevettem változást a grafikában, hogy talán jobb a látótáv zoom módban. Mintha a köd effektet lejjebb vették volna.
Jobbak lettek a jelzések.
Sokkal jobban működik a jobb klikk target befogás.
Jó lett hogy betették az egér állíthatóságát, igaz engem nem zavart az előző sem, de most hogy tudtam állítani sokkal jobb lett. 0.8-n megy sniper és artymódban.kb. 10% nagyobb a fps-m most néhány pályán simán megvan a 80 avg.
De nem mérvadó a gépem mert elég top. Nem mást akarok vele húzni. Szvl a gépigényre én nem nagyon tudok mit mondani. -
Micsurin
nagyúr
válasz PadaVaJ #1059 üzenetére
De sértődős egy újonc , a másik 24 hszed is ilyen ?... EZ sem volt értelmes hsz , de tényleg nem KELL játszanod , és ez továbbra is EA ! (Closed Beta ha így tetszik.)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Motyi
senior tag
válasz PadaVaJ #1057 üzenetére
Véleményem szerint akinek jelenleg itt komoly gondja van az arty-val az csak és kizárólag "tomato player" lehet. Itt nem egy hitelnek, nem veszik el a fél Hp-d, van 3 mp-es figyelmeztetés. Akinek még ez sem elég az tényleg húzzon át Hello Kitty online-t játszani, ott nem lesz arty gondja és passzolni fog a képességeihez.Már közel 100 csatát mentem EA2-ben, és hihetetlen módon 5-6 arty találatot kaptam összesen, a legnagyobb úgy 350 dmg volt. HOW TERRIBLE!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz PadaVaJ #1059 üzenetére
Érdemit érdemes, csak a tied nem volt az! Kurva nagy vicc kategória nem tartozik az érdemi hozzászólásokhoz.
A 4 arty a játékban még így sem akkora frusztráló, mint a másikban az 1 db.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz PadaVaJ #1065 üzenetére
Ha ezt írod le először akkor senki nem szólt volna meg, igazából most sem. Ezen kár vitázni. :]
Amúgy szerintem nem vészes a rakétás még most sem, jól kell helyezkedni, simán lehet dodge-olni a rakétákat, nyilván nem egy nyílt terepen.
Más,
azt néztem,hogy nem igazán látom értelmét a Chieftain ágnak, mert nagyon sokat kell grindelni, a 6-os tank elég gyatrának tűnik, 5!!!! -ös páncél egy main tankon? Vagy valamit benézek vagy nem úgy van, de valahogy ezt nagyon-nagyon kevesellem.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Angel1981
veterán
válasz PadaVaJ #2435 üzenetére
"Sebaj úgy néz ki lesz EA5 is."
Hallod Zsömi?
UI. nem lovagolnék ezen ennyire, ha nem az lett volna, hogy közvetlen előtte két kérdésedre is választ adtam, és semmi reakció, ezt meg ilyen cinikusan leszóltad azonnal - és a múltban is voltak hasonlók, még másik fórumokban!
De részemről lezártam!
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz PadaVaJ #13064 üzenetére
Oroszon már indul a teszt, asszem.
Meg aztán ez nem akkor horderejű, inkább finomhangolás, ami azért el is kél a kiemelt területeken a járműveknél.
Persze a garázsnak és felhasználói felület módosításnak is örülök! Tetszik.
Szerintem Májusban lehet belőle , EU-n is valami.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Angel1981
veterán
válasz PadaVaJ #13409 üzenetére
Én azt találom furcsának, hogy a 0.19-ben cirka 200 PvE csatát mentem, és pusztán a teljesítményre EGYETLEN darab ládát sem kaptam, pedig az esetek 80%-ban első vagyok a csapatból XP alapján - a 0.18-ban ennyi csata alatt csak platina ládából vagy 10-et kaptam volna, itt még egy ezüst sem esett, szerintem valami nem stimmel.
-
Franky74
tag
válasz PadaVaJ #13409 üzenetére
Sajnos nekem is csak az "alja" ládák jutnak... Kiteszem a lelkem, nagynehezen kapok 1 platina ládát, és.... alig van benne vmi értelmes! De persze parancsnoki fejlesztés minden fokozatban jön, ami ugye már nem kell, minden parancsnokom maxon... Ezt vhogy eladhatóvá tehetnék.
[ Szerkesztve ]
-
_Szasza_
tag
válasz PadaVaJ #13421 üzenetére
Ezt tényleg jó lenne tudni, hol tartunk a küldiben, mert elvileg az Abramsessel megvagyok (8 PVP + 2 PVE győzelem), de se a jutalom prémium nem jött meg, illetve semmi rendszerüzenetet nem kaptam... Egyébként kötelező a sorrend, vagy lehet összevissza is a leo2 - vel illetve a bradleyvel?
Egyébként nekem gyanús, hogy a küldi végén az Object 187 lesz a fő ajándék.
-
Angel1981
veterán
válasz PadaVaJ #13421 üzenetére
Nincs semmiféle hivatalos nyilvántartás, ezt SS is megerősítette, úgyhogy húzd a rovátkákat - csodás, ugye?
Más. Ma megint volt Q&A, nekem ezekből az jön le, hogy TALÁN idén kapunk új ágat, ugyanakkor szinte az összes meglévő dolog megint overhaul, overhaul, overhaul, és ismételten overhaul!
Szóval ahelyett, hogy új tartalmat tennének bele (ami egy F2P játék esetében különösen fontos), inkább a meglévőt alakítják át már cirka nyolcadszorra, pedig a zárt bétával együtt már 2 éves a játék - nagyon el vannak tévedve a fiúk...Kárba fog veszni a maradék 115 prémnapom, mert tényleg nincs miért leülni játszani....
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz PadaVaJ #13541 üzenetére
Szerintem a belépési bónuszra gondol, nálam sem adta két napig, majd 3. nap rendbe jött. ma megkaptam az előző két napit is.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest