Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz belaazallat #6592 üzenetére
Erősen hardvergyanús... Más játékkal csinálja?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz belaazallat #6592 üzenetére
Esetleg az új csodadriver. Már láttam hasonlót youtube-on.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
aginor
veterán
válasz belaazallat #6596 üzenetére
Én videokártyára gyanakodnék.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz belaazallat #6596 üzenetére
Ilyet VRAM hibánál láttam, de ha más játékoknál nem jelentkezik, akkor csak a játékkal lesz valami.
Még az is lehet esetleg, hogy az AW több VRAM-ot használ, ezért csak itt jelentkezik a hiba. Jó lenne lemonitorozni a memóriahasználatot.A memória túlmelegedése is okozhat ilyet, de ezt így megmondani nem lehet.
Egy jó VGA tesztet rálehetne ereszteni, ami eszi rendesen a memóriát is, talán az kidobná a hibát. Pl.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #6600 üzenetére
1,5 órát ment a teszt hibátlanul. Kari 65 fok. 1037Mb memóriát eszik a teszt.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz belaazallat #6602 üzenetére
Bugos az a map. sehol máshol nem jön elő ez a hiba, csak itt az esernyőn vagy mi a faty a neve
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
gubabela
senior tag
válasz belaazallat #7173 üzenetére
Jól, én most léptem ki, nekem ment.
-
zolee0307
őstag
válasz belaazallat #7313 üzenetére
De annak bugos az overdrive része, tuningál nem veszi vissza a órajeleket, feszt, folyamatosan mindent már járat, és csak reinstallal lehet helyrehozni.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz belaazallat #7317 üzenetére
Hát nem tudom, nekem r9 280X van, lehet azért bugzik.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
L4mie
veterán
válasz belaazallat #7901 üzenetére
szerintem vigyük át offtopicba ott szívesen leírom ezt:
+Kean_Sorbo:
Szerintem a WoT os azért jobb ennél, mert a festést, kopást, lepattanás nyomok frankón ki vannak dolgozva.
DE AWF-ben nézzétek meg a sivatagi alapfestés mellett a korrodálást/kopásokat, szerintem baromi jól néznek ki meg imádom ahogy a homokot hajtja a lánctalp ezek igazi eyecandy-k, sajnos a lövés utáni porfelverést szerintem elrontották zárt bétához képest.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
vhw
addikt
válasz belaazallat #7901 üzenetére
Ennek jobban kéne kinéznie, mint az előző T-62-nek?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #11569 üzenetére
egyedi probléma volt, újraindítás után rendbe jött.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
weres78
senior tag
válasz belaazallat #11612 üzenetére
Mire szeretnéd elsősorban használni?
Poczy, gyere jáccani!
-
weres78
senior tag
válasz belaazallat #11614 üzenetére
Az is, meg hogy felderíteni, sebzésre mész elsősorban, ilyesmi.
Én sebezni megyek vele (mondjuk inkább a T6 Terminatorral), de valójában ugyamnazt kell velük csinálni az én olvasatomban. Puhákat kiherélni, ha kemény van azt meg spoton tartani. Természetesen miután nincs aki spotoljon, mert amíg van addig rakétával bontani.
Nálam így van egyébként:
Optika, internal hull, augmentedh breech lock, sapka.
Látótáv jól jön, mer az mindig jól jön és kész . HP is kell, meg van egy slot amibe tenni kell valamit. Potosság jól jön ha messzebről géppuskázol, illetve a gyorsabb töltés életet menthet. Sapka meg kell, hogy pontosabb, gyorsabb legyen, stb.Namost ugye legjobb ez a jármű ha valaki seggébe tudsz kerülni. Ha abszolút erre mész akkor távcső helyett érdemes mondjuk mozgás közbeni pontosság+töltésidő csökkentés retrofitet tenni (Enhanced Shell Materials). Meg ugye az sem mindegy mid van kifejlesztve...
A hatos terminátor egyébként ful full sebzésre van kihegyezve, és nagyon bejön úg. Hozzáteszem gyűlöltem amígy egyszer át nem retroftieztem látótávra, úgy toltam vele vagy 150 csatát, majd amikor ráéreztem ment a full bontó retrofit. Előtte volt vele a vin vagy 45%, most 60+.
[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
válasz belaazallat #11616 üzenetére
És ahogy írtam is: nagyjából ugyanaz a kettő, csak a 6ossal többet megyek. A retrofiteket is a 9esre írtam. Nincs mit.
-
bypoffy
csendes tag
válasz belaazallat #11703 üzenetére
semmi,nem csesztetem a biost mert nem értek hozzá
-
PadaVaJ
tag
válasz belaazallat #13542 üzenetére
Belépési bónusz. Hmmm sokszor próbáltam nyakon csípni, de sose sikerült.
Amikor előre megnézem mennyi van, mindig megadja.Megint változott a belépési bónusz
Elindult a Storyline Campaign – Episode 2
Nekem egy nagy bajom van csak vele. Fogalmam sincs az egészről!
Hibák is vannak vele sok járművet meg a 0.19 előtti szinten számol.
Pl. Centauro 120 ami most tier9, de tier7 volt.A parti végén a gyalog és a király is ugyanabba a dobozba kerül.
-
gubabela
senior tag
válasz belaazallat #13548 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest