- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Victoryus #7892 üzenetére
Meg lehet csinálni, könnyű. Kell egy HC-05 modul, ellenállások, egy elkó, és egy fine point forrasztóhegy, mert rá kell forrasztani a modul egyik lábára, ami BT kapcsolódáskor le fogja húzni az Arduino reset portját.
PC-n semmit nem kell csinálni, csak párosodni a HC modullal, így lesz egy virtuális COM port, amit csak ki kell választani az IDE-ben.
Ha kézzel is megfelel a reset-elés programfeltöltéskor, akkor nem kell forrasztani, elég csak beüzemelni a modult.
Lényegében egy vezetéknélküli sorosportként működik, semmit nem kell trükközni hozzá. A reset funkcióhoz kell csak barkácsolni.
Én használtam egy időben, elég kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged