Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Janos250
üzenetére
Szia, én nem összerakott panelről beszéltem, hanem magáról az ic-ről. Mint említettem, a kínaiak hazahordják a hulladék ic-ket a gyártósorokról és azokat árulják az eBay-en óccóért. Különben hogy tudnák olcsóbban adni, mint a legolcsóbb nagyker a 100e db-os tételt? Az itthoni boltokban tesztelt, jó ic-ket kapsz.
Én is vettem az eBay-en DS1307-et, ami óránkét sietett fél percet, bekapcsoláskor nem az alapértelmezett értékek voltak benne, hanem random időt mutatott. Ilyet itthoni boltban biztosan nem kapsz.
Fogod magad, egy próbanyákra beforrasztod azt a pár lábat, és legalább tudod, hogy jó alkatrészt használsz az órádban.
Ja, eBay-es FT232-es ic-k, tök mindegy RL vagy BL, mind mind szar. Jó esetben felismeri a gép, de ez se jellemző rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold