- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"FT232-es ic-k, tök mindegy RL"
Nekem más a véleményem ezügyben. Nálam egy marékkal van belőlük.Miért olcsó?
Miért kerül negyedébe az ugyanazon a gyártósoron ugyanabból az anyagból készült sportcipő, ha nem varrnak rá márkajelzést, mintha igen? Vagy a passat B3 órájában lévő LM7810 (valami elkódolt Volkswagen elnevezéssel) miért kerül kb. 3000 (háromezer) Ft-ba, amikor a szomszéd Mikronikában a kiscsaj 30 Ft-ért adja? Vagy miért kerül a hónapokkal ezelőtt sokat emlegetett táska négyszázezerbe? Vagy miért kerül egy nevesebb gyártó láncfűrészébe a márkaszervizben nyolcezerbe (!!!) egy csapágy, ami miatt inkább eldobtam a fűrészt. (Tudom, bármelyik parasztgyerek - mert nekik még több eszük maradt - tudta volna, hogy máshol kell csapágyat venni, de én akkor még nem tudtam)Más kérdés persze, hogy vannak szélhámosok, akik erre alapozva minden fekáliát eladnak jó pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged