-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fpeter84 #2826 üzenetére
Na, masodik nekifutasra az Adafruit library eletre keltette. Megvolt a Hello World.
Szereztem gyorsan egz laptopot, a windows-os IDE gond nelkul leforditotta.
Probaltam konytar atnevezest is, a readme is irta mi kell neki.
De ugy se ment.Neztem a forraskodot, es meglepett, hogz assembly-ben van minden.
Ez az optimalizacio miatt kell, vagy magas nyelven eleve mukodeskeptelen lenne ez a szuk idozites?
Lehetseges egyaltalan mikroszekundumra kesleltetni C++ alatt?Assembly-t en biztos nem fogom tudni elsajatitani, viszont erdekelne a library-bol az a ket alapveto fuggveny, ami a ledeket frissiti. Semmi mas, csak ami megcimezi az egyiket, vagy az osszeset egyszerre.
Az effektezest magam keszitenem el, viszont ez a library lefoglalja a memoriat foloslegesen.
Meg keresgelek kicsit, hatha vannak alternativ WS2812 library-k is, az a minimalista verzio talan most mukodni fog.Koszonom a tamogatast!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest