- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
ViZion #18049 üzenetére
most építkeztem nemrég, a villanyszerelőm az összes ledes világításomat egy darab nagy tápra rakta rá. De minden ledes a házban, így kb a vezetékeim fele 12/24V-os.
Egyrészt sokkal egyszerűbb szervizelni ha baj van, ha álmennyezet felett vannak trafóid az baj tud lenni, másrészt hatékonyabb is sokkal, plusz biztonságosabb is, nem ráz meg, nem okoz tüzet, mert letilt a táp stb.
Viszont a routerek meg az ilyen kacatok nagyon érzékenyek az áramra. Unifi access pointjaim vannak, ha már csak kicsi nyűgje van a tápnak dobálják el a kapcsolatot. Maga az eszköz elpusztíthatatlan de a POE tápok kb fogyó eszköz, egy 3-5 év alatt eddig mind bajos lett nekem. Az instabil routerek nagyrészt táp bajosak. Ez nem azt jelenti, hogy nem működne, de lehet nem lenne gond nélküli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest