- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Nem egészen! A programozás lefutása közben a D13-as lábon az addig folyamatos világítás megszakad a pozitív irányra és kb. fél másodpercig bevillan a negatív irányú LED, majd vissza a pozitív ág. Az alaplapon viszont a betáp-LED folyamatosan világít.
Viszont, ha a D13-as pint teszem be a programba, akkor az szépen elkezd felváltva villogni, DE pont ez van akkor is, ha a 21-est teszem aktívvá! Lehet, hogy ez csak valami bug? (mivel elvileg nincs is ennyi kimenete a Nano-nak)
Ami még érdekes volt, hogy az RX(D0) lábat nem tudtam itt aktiválni semmivel*, a LED-ek azt mutatták, mintha a kimeneti láb be se lenne kötve (halványan világított mindkettő)! A TX1(D1) az 1-es szám használatával szépen villogtatta a LED-eket!
Innentől kezdve minden tökéletesen működött egészen az A6-ig! (20 lenne a programsorban a száma) Az A7-es szintén passzív (21 lenne a száma, de arra a 13-as kezd el dolgozni) ...és próbából* beírtam a 22-es számot, arra viszont az alaplapi RX- és a TX egyszerre kezd villogni és a kimeneteik is pont így viselkednek...
Viszont, hogy most alaposabban megnéztem a Nano- és az Uno lábkiosztásait rájöttem, hogy lehetséges
az, hogy összecseréltem a két lapon az RX- és a TX helyzetét (Uno esetén jó volt, de a Nano-nál pont fordítva lehetett)! Ennek ellenőrzésére már csak Péntek délután lesz időm leghamarabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest