- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #14205 üzenetére
Igen, két tápot kapna, a következő miatt: úgy is meg lehetne oldani a szünetmentes tápot, hogy egy power bankon keresztül lenne táplálva, ami folyamatosan hálózatról töltés alatt van (van ilyen power bank, bár nem ez az általános; nekem is van egy ilyenem, saját magát is tudja tölteni
). Ennek az a hátránya, hogy a li-ion akksi nem szereti, ha a maximum töltöttség közelében folyamatosan töltést kap, ettől hamar tönkre megy. Ehelyett két irányból kapná a tápot, egy power bankról, ami igény szerint merül vagy töltődik, és egy külső tápról. A kettő közötti átváltás idejét egy szuperkondenzátorral lehet áthidalni.
Most gugliztam, azt a projektet nem találom, ahol erről olvastam, viszont úgy látom már vannak kész, megvásárolható szuperkondenzátoros UPS hat-ek.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest