- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ha hiszed, ha nem, pont a szuperkondira gondoltam én is
A powerbankom az elôzô munkahelyemtôl kapott ilyen reklámvalami, lapos, de kiváló, és olyan, amit Te is írsz: középen microUSB-n tölthetô, két szélén pedig 1-1 USB-A port, egyik 1 amperes, másik 2.
Ezek a hat-ek is nagyon jók.
Szerintem meg tudnám oldani a logikát magával a Pi-vel vagy egy külön mikrokontrollerrel, hogy pl. 2 órahosszáig egy relével vegye el az áramot a Powerbanktól, 3 órahosszáig meg adja rá. Vagy ha ügyes vagyok, megoldani azt, hogy kb. 2/3 töltés közelben legyen a powerbank, amit bár mérni nem tudok (hacsak meg nem moddolom), de az idôkbôl, megfigyelés alapon ki tudok silabizálni valahogy, aztán ezt évente csekkolom, ahogy az akksi változik lassan.
Mondjuk ennyi erôvel vehetnék egy pucér akksit is akár, meg supercap, meg minden, és akkor saját magát elmenedzselgeti a Pi..
Na ez nem is rossz kis hobbiprojekt ötlet amúgy.. 🤷👍🤭
Kössi a tippeket, linket, beleásom magam az ünnepek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest