- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
A Hobby elektronika topicba indultam ahol nagyon segítőkészek voltak, de a kérdésembe komolyabban belemerülve, inkább ide irányítottak hozzátok.
Van nekem 2 kisfiam. Nagyon szeretnek focizni és az alábbiakban láthatóhoz hasonló lyukas focikapuval "versengeni" egymással. Viszont a kis simlisek folyton a könnyebbik végét fogják meg és ott szereznek pontot ahol a legkevésbé megerőltető hogy a másik orra alá dörgölhessék
(5-6 évesek nem tudják számolni a pontokat) Arra gondoltam hogy igazán szeretek barkácsolni. Csinálnék nekik valami extrát. Egy OSB lapba vágnék hasonló lyukakat. Eddig oké, és innen jönnétek ti ha segítetek. A lyukakba vagy köré led szalagot húznék ami felgyulladna ha átrepül rajta a labda pl zölden. Viszont nem szeretném ha elaludna a led hanem a fal két oldaláról rugdosnák és a második lövést mondjuk már kéken jelezné. Ami viszont világít azt nem lehetne átváltani. Így addig rugdosnák ide-oda amíg valaki az összeset össze nem szedi. Aztán újra lehetne indítani. Remélem érthető valamennyire
Bár mit megépítek leírás vagy segítség alapján de az elektronika és a programozás nem a területem. Elsőre pont emiatt azt gondoltam kis keresés után hogy pár PIR érzékelő kell csak meg valami relé de gyorsan jelezték hogy a PIR nem működik mert tárgyat nem fog érzékelni. Olyan kellene ami reagál a tárgyra, nem zavarja a kültéri fény, megfelelő az érzékenysége és még egyebek amikre én nem gondoltam.
Nagyon szépen megköszönnék bár milyen útmutatást merre induljak, mit rendeljek a "projekthez".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged