Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Én valami ilyesmi shield-re gondoltam. Pici modulokat szoktam venni PIC-ekhez is, de ugye az általában vezetékkel csatlakozik az alappanelhez, én meg nem nagyon szeretem ha "lógnak" a modulok. Ilyen fedpanelből, meg még csak az LCD panelt találtam meg ebay-en is, de akkor még keresek tovább.
"Gondolom azért keresed az ilyen boardokat mert PIC-es cuccoknál gyakran találkozik vele az ember."
Épp az, hogy a PIC-ekkel nem találkozom ilyenekkel, ott csak valamiért próbapanelen lehet építkezni ha nem vásárol vagy épít az ember magának ezekhez hasonló fejlesztőpanelt. Ebay-en van egy-két hasonló PIC-re, de az is drága.
Valamiért nagyon felkapták az AVR-eket, pedig szerintem a PIC picivel komolyabb MCU. Kár, hogy ahhoz nem csináltak arduino támogatást, mert akkor talán az is elterjedt volna jobban a basic felhasználók körében is, és akkor azokhoz is olcsó lenne minden.
(#1387) tvamos: Tényleg az Atmel Studio! Fél éve azt próbáltam feltelepíteni, de mindig hibát dobott ki.

Gondolom fontos lehet, hogy települjön ez is.
Az Atmel Studio-hoz arduino nyelv támogatás nem létezik?Köszi nektek a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold