- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
maestro87 #1382 üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom a fordítóval. Elvileg támogat más fordítókat, egyszer én is utána olvastam de valamiért abbahagytam. Igazából néha tényleg jól jönne egy kicsit jobban strukturált ablak meg stb, de mondom megszokja az ember.
A nyelv elviileg C vagy ahhoz valami nagyon hasonló. Ha az megy akkor itt semmi gond sem lesz.
Ilyen shield-ek (vagy micsodák) nincsenek ebay-en amit egyben rá lehet tenni a fejlesztőpanelra, és tartalmaz minden földi jót (buzzer, ledek, gombok, infra stb)?
Jesz. Van itt minden mi szem szájnak ingere. Gondolom azért keresed az ilyen boardokat mert PIC-es cuccoknál gyakran találkozik vele az ember. Itt is biztos van ilyen , személy szerint nekem nincs.
Felmész ebayre és rákeresel az arduino vagy arduino shiled kifejezésekre. Persze emellet még kismillió féle cucc van hozzá.
Gyakran szoktam azt is csinálni, hogy átbújom azon eladók kínálatát akitől gyakran szoktam vásárolni. Pl ez az eladó teljesen korrekt, megbízható, sokat vettem már tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest