- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
repvez #13211 üzenetére
Én is futottam egy kört pár éve, és kerestem emulátorokat, találtam is olyat, ami működik. Viszont elvi problémáim voltak ezzel, pont az amit írtál is, hogy sose lesz benne minden modul, mert állandóan fejlesztik az új modulokat, eddig nem használt alkatrészekkel és ezt nem fogják követni elég gyorsan az emulátorral. Másrészt a saját elektronika sem lesz benne, nekem kellene bevinni, és az nem biztos, hogy lehetséges, illetve nem tudom mennyi munka lenne. Harmadrészt nem tudom hogyan tudnám szkóppal nézni a kimeneteket, mert nem mindig elég a led villogtatás, ha pl. μs nagyságrendű impulzusok szaladgálnak. Negyedrészt még olyan is lehet, hogy hiba van az emulátorban, és napokig keresem, miközben csak nem jól tudja a fizikát az emulátor.
Pár cím ahol szétnézhetsz:
http://emulare.sourceforge.net/
https://virtronics.com.au/Simulator-for-Arduino.html ez fizetős
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest