- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
válasz
lajbi30 #1286 üzenetére
Csináltam már másnak ezt azt, de soha sem pénzért. Amit csinálok azért csinálom, mert van rá fölösleges időm, ezért írtam azt hogy ha van pontos leírásod, hogy mit szeretnél, akkor ha 1 hétvégébe belefér akkor szívesen megcsinálom, mert most van 1 szabad hétvégém. Akváriumhoz egyébként a legolcsóbb a vízálló ledszalag. 1 FET tranyóval a PWM frekvencia csökkentésével állítod a fényerősséget és pont. Egyébként meg a Ventillátort is csak pwm-el állítod és kész. A gombozással meg nekem 1 problémám van, hogy túl kényelmes vagyok, minek felállni ha van távirányító? Plusz ide kellene még egy RTC is a valós időhöz. Amit viszont nem szeretek az a dobozolás, nekem több idő dobozba rakni valamit, mint kitalálni és letesztelni rá a programot.
Egyik barátom szülinapjára csináltam, egy olyan rádiós mp3 lejátszót aminek a kijelzője egy Nokia5110-es volt, és sokkal drágábbra jött ki, mint ha vettem volna egyet, és lehet hogy egyedi, de drágább volt, ezen azért el kell gondolkozni.
Most láttam a képen, hogy ott van az RTC is. Ehhez megvan mindened, bár én a reléket nem erőltetném, meg a fénycsöveket sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest