- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
KFORboy #12707 üzenetére
Én régebben vásároltam tőle, korrektnek tűnt. Egy bajom volt vele, hogy az Örs környéki sokemeletes házakban alig találtam meg azt a lépcsőházat, ahol van.
Ha jól emlékszem, a hobbielektronika fórum saját boltja.
Igen, a webshopok néha nagyon átverősek. Én is vettem 35 ezerért szivattyút, ami kapásból rossz volt. Fizetni a futárnak kellett készpénzben. Az eladóról semmit nem tudtam meg, csak a hirdetett telefonszámát. A futár cég nem volt hajlandó megmondani, ki az illető. Azt mondták, nem tudják, pedig csak tudták, kinek kell a pénzt odaadni. Azóta is hirdet ugyanazzal a telefonszámmal, változó névvel, várossal.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy valami lengyel webshopból rendeli meg az én nevemre.
Azóta akkor sem rendelek olyan webshopból, ahol nincs személyes átvételi lehetőség, akkor se, ha futárral akarom hozatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest