- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi linken lévő dohányzóasztalt szeretném megvalósítani. LINK
Ami elektronika kell hozzá azt már beszereztem, összekötöttem és működik is, de csak egy része. (igaz csak egy pomixity szenzort és a hozzá tartozó ledet kötöttem be)
Ami nem működik az a bluetooth -os vezérlés. Az andoridos app feltelepül, kapcsolódik is sikeresen a HC-05-ös bluetooth modulra, viszont se a reactive, se a background színeket nem állítja. Az megy csak ami a programkódban benne van alap színbeállításként az alap fényerősséggel:
// Initial background color int backR = 100; int backG = 50; int backB = 10; // Initial reactive color int reactiveR = 10; int reactiveG = 50; int reactiveB = 100; int brightness = 50; // Initial brightness
Ha manuálisan ezeket átírom szépen változik a szín is, de a BT modul akkor se állít semmit.
A projekt leírása az aurduino porgramkódja és az androidos app is innen van (a lap alján van a bluetooth-al kiegészített programkód): LINK
Tud valaki segíteni ,hogy mit ronthattam el? Elvileg minden pin csatlakozás e helyén van, már próbáltam felcserélni a HC-05ös modul TX-RX és az alaplap 53-52 es pinjeit is de semmi nem hozott változást.
Még annyi, hogy a BT modulon van egy visszajelző led, ami gyorsan villog míg nincs csatlakoztatva semmi, majd ha csatlakozott akkor néhány másodpercenként villan csak fel 2X. De mikor telefonon változtatnék színt, szeritnem akkor is kellene villogjon, de akkor nem csinál semmit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest