- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi linken lévő dohányzóasztalt szeretném megvalósítani. LINK
Ami elektronika kell hozzá azt már beszereztem, összekötöttem és működik is, de csak egy része. (igaz csak egy pomixity szenzort és a hozzá tartozó ledet kötöttem be)
Ami nem működik az a bluetooth -os vezérlés. Az andoridos app feltelepül, kapcsolódik is sikeresen a HC-05-ös bluetooth modulra, viszont se a reactive, se a background színeket nem állítja. Az megy csak ami a programkódban benne van alap színbeállításként az alap fényerősséggel:
// Initial background color int backR = 100; int backG = 50; int backB = 10; // Initial reactive color int reactiveR = 10; int reactiveG = 50; int reactiveB = 100; int brightness = 50; // Initial brightness
Ha manuálisan ezeket átírom szépen változik a szín is, de a BT modul akkor se állít semmit.
A projekt leírása az aurduino porgramkódja és az androidos app is innen van (a lap alján van a bluetooth-al kiegészített programkód): LINK
Tud valaki segíteni ,hogy mit ronthattam el? Elvileg minden pin csatlakozás e helyén van, már próbáltam felcserélni a HC-05ös modul TX-RX és az alaplap 53-52 es pinjeit is de semmi nem hozott változást.
Még annyi, hogy a BT modulon van egy visszajelző led, ami gyorsan villog míg nincs csatlakoztatva semmi, majd ha csatlakozott akkor néhány másodpercenként villan csak fel 2X. De mikor telefonon változtatnék színt, szeritnem akkor is kellene villogjon, de akkor nem csinál semmit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest