Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Karácsonyra csináltam egy egyszerű gyerekjátékot a fiamnak.
Arduino nano alaplap, DS3231 rtc, TM1637 piros clock display. Alapvetően azért, mert rá van gerjedve minden olyan elektronikai eszközre amin van kijelző (mikró, tv box, mosógép...), és természetesen meg is támadja ezeket, és nyomkodja a gombjait.
Szóval összedrótoztam amit kell, 2 cellás power bankot használtam tápnak, betokoztam, az előlap kapott 6 különböző színű gombot. Alapjáraton mutatja a pontos időt (óra:perc), de a gombok külön kunsztokat raknak a kis kijelzőre (pl kígyó megy körbe, elszámolás 100-ig, villogás, hőfok kijelzés - RTC chipen van hőszenzor, ilyesmi). Gombnyomáskor egy egyszerű buzzer csipog.Szeretném továbbfejleszteni, tennék bele valami zenelejátszást, és a gombok nyomására különböző gyerekdalok is szólnának. Van erre valami ajánlott modul? A zenék mondjuk egy 1 gigás microSD kártyán lennének. Hangszórónak valami kis pár wattos cuccra gondoltam, erősítő nélkül (akár bontanék valami pc speakerből, esetleg mobiltelefonból)
Ilyesmiket találtam erre a célra, de nem tudom melyik lenne célszerűbb: DFPlayer mini, GPD2846A, WTV020
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold