Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sajna a Fritzing-ben nem találtam ezt a fajta L289N vezérlőt, így nem tudtam szépen megrajzolni, de linkelek egy képet. Hasonlóan kötöttem be annyi különbséggel, hogy az ENA és ENB lápakat nem vezettem ki az Arduinora hanem hagytam rajta a jumpereket, illetve az 5V-os kimenetre nem kötöttem rá az Arduino VIN lábát. Viszont az L289N GND kivezetést plusszba rákötöttem az Arduino egyik GND lábára (ha jól emlékszem csak így forog a motor és a lenti rajzon is így van).
Illetve gondolom az mindegy, hogy a motor-t milyen polaritással kötöm rá az L289N-re....
Egyéb infó:
- az elem nem mertül le, továbbra is 8V+ van benne.
- ami érdekes volt, hogy szépen lement ~6V-ról pár másodperc alatt 2V alá. Ha kikapcsoltam, vártam picit akkor kicsit magasabb V-on pörgött mint amikor kikapcsoltam. Minél többet vártam két beindítás között annál magasabb V-ról indult. Melegedést nem éreztem sehol a nyákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold