Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825
üzenetére
Először is bocs, nem válasz akart lenni.

Még egy érdekesség, ami elég nagy mosolyt csalt az arcunkra.
Haverom laptopján egy alap infra olvasó programot futtatva arduino-n, majd egy távirányítót nyomkodva ugye hexa értékeket kell kiírnia soros porton keresztül. Ezzel nincs is gond, viszont folyamatosan irkál mindenfélét, mintha össze-vissza nyomkodnám a távirányítót, azonban ha kihúzzuk a laptop tápját, akkor abbahagyja.
Az én gépemen ugyanazzal a táppal szintén csinálja, az én tápommal nem. Az ő gépén sem az én tápommal. Na ez mi? 
Egyébként az infra nem sima 3 lábú hanem 2 lábú, és egy panelen van rajt, amin még egy kondi, smd ellenállások, és valami ic is van. Egy régi kazettás videomagnóból való a kis panel. Lehet, hogy a táp frekvenciája zavarja az ic-t, vagy a kondit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 / 8GB / 512GB SSD / Space Grey / Gari: 2027.10.07
- Jbl Partybox 1000 (Alig használt, legjobb áron)
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- Eredeti Lego (ALZA) - Összerakott modellek - Dobozával együtt!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Haverom laptopján egy alap infra olvasó programot futtatva arduino-n, majd egy távirányítót nyomkodva ugye hexa értékeket kell kiírnia soros porton keresztül. Ezzel nincs is gond, viszont folyamatosan irkál mindenfélét, mintha össze-vissza nyomkodnám a távirányítót, azonban ha kihúzzuk a laptop tápját, akkor abbahagyja.
Az én gépemen ugyanazzal a táppal szintén csinálja, az én tápommal nem. Az ő gépén sem az én tápommal. Na ez mi? 

ekkold