- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Gondolom, ha ezt az utolsó 3 hsz-t meglátja egy Modi, agyfszt kap majd
Neharagudjatok a tripláért.Szóval megvan a hiba. Most jelenleg ott tartok, hogy sokkolt az eredmény, és a hülyeségem. Tulajdonképpen annyi volt a gixer, hogy amikor összeraktam a cuccos-t, nem "ellenőriztem" , hogy milyen is az a gyárilag felhordott paszta. Már a 2. szétszedésnél is gyanús volt, hogy úgy szétszedtem, hogy a gpura nem ragadt rá a hővezető anyag.( itt elkeseredésemben, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget)
Jött a 3. szétszedés, mondom újrapasztázom, szétszedtem, és itt már észrevettem, hogy az a gyári paszta, tulajdonképpen sértetlen (mintha hozzá sem ért volna). elkezdtem leszedni, vagyis szedtem volna, ha jött volnaÚgy rá volt száradva, hogy szabályosan tört ! Itt már sejtettem... ac mx2-t rá, hűtő vissza, vga a helyére, furmark indít, ---> sokk
(csak 5 percet ment, de már az első percben elérte a maxot. )
1 szó mint 100, jáóóó lett!Neharagudjatok, tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest