Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
Rendben, gondolom ő is látni fogja amit írkáltunk, aztán hátha segít. Nagyon köszi!
Azért kérdeztem meg este, hogy megfelelő kép-e, attól függetlenül, hogy nincs még engedélyem, mert szerettem volna előre megnézni, hogy hogy fog kinézni, ha azt mondjátok rá, hogy jó a kép.@cyberkind: Csak nem te is Milára pályázol?
-
Wyll
őstag
válasz
vakond5 #1698 üzenetére
Megpróbálhatom (
ma estemajd ha meglesz az engedélyed), de ebben Ndruu a legjobb, nem ígérek semmi biztosat
cyberkind:
Az első vonalrajz nem rossz, bár ha kicsit hunyorítok, akkor akár egy angelina jolie-t is belelátok.. A másodikat is megvizsgáljuk majd nyilván, ha ebből a legelsőből nem lesz semmi jó.
Pl. elvileg itt is Mila Kunis van (link), de szerintem nem túl felismerhető.. -
vakond5
őstag
Sziasztok!
Míg egyéni elbírálás alatt vagyok, szeretném megtudni, hogy ez a kép megfelelő-e. Fénykép alapján készült, de nem csak szétmosva van, hanem szerintem nulláról készítette a jóember.
Előre is köszi!
-
fdisk
őstag
Köszönöm vond kollégának, hogy "megalkotott".
Remek lett!
És természetesen mindenki másnak is, akik vmilyen módon segédkeztek benne. -
.LnB
titán
válasz
-Nemtom- #1688 üzenetére
Pitbull az már foglalt.
American Staffordshire-re rákeresve a következőket találtam:Viszont ehhez minden féle képp kell a moderátorok, arcképgyárosok véleménye.
Ez a kutyás téma elég nehezen megitélhető.Vannak szabad kutyás arcképek, azok közül nem tetszik egyik sem?
(#1689) koxx Na megelőztél
-
kayman
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek az arcfelvarrásomat
-
aizen92
addikt
Sōsuke Aizen.
Bleach c. anime főgonosza. Nem foglalt lecsekkoltam direkt . -
aizen92
addikt
Csak, hogy megnyugtassátok a lelkem. ez a kép jó vagy tényleg keressek mást? vagy 3szor direkt átböngésztem az összes erre vonatkozó, postot, bejegyzést, leírást.
-
Bjørgersson
félisten
Kíváncsi vagyok milyen nyugtatót szedhetnek az ottaniak.
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Gebriel #1670 üzenetére
Szerintem nem rád célzott, hanem arra, ami most az ARCKÉPSZERKESZTŐ-ben folyik.
-
.LnB
titán
Azért tényleg hihetetlen, hogy szinte az emberek 85% el sem olvassa a szabályzatot mielőtt kérne valamit. Ha pedig elolvassa és az után kérnek ilyen nonszensz képeket, az még nagyobb baj, mert akkor teljesen értetlenek.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1663 üzenetére
Ez nagyon állat lett, szerintem jobban jártál vele, mint a Stallone-féle képpel.
-
Ferenczi Áko
addikt
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a beállított avatart!!!
-
Faterkam
addikt
Kedves Arcképgyárosok!
Vond, Wyll, TamooTisztelettel kérdezném, ezt valaki bevállalná? Én nagyon hálás lennék érte, és nem türelmetlenkednék, csak valaki mondjon annyit, na jó megpróbálom!
Előre is köszönöm!
Ui: Tudom, hogy a kevéske időtöket áldozzátok erre a munkára
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Gebriel #1656 üzenetére
Az szerintem nem fog menni. Az ok: [link]
Amúgy itt linkeltél egy Future Soldier-t. Ebből gondoltam, hogy Ghost helyett (mivel az nem engedélyezett) ezt szeretnéd. Most akkor mégsem?
(#1657) .LnB: De.
Ezért is lenne jó, ha már elfelejtené Gebriel kolléga, s keresne valami mást. De akkor az már legyen fix, nehogy más is potyára dolgozzon vele.Akkor a Ghost Recon Future Soldier megy a szabad arcképek közé.
-
Gebriel
veterán
Hmm. Kék az jobban áll neki.
Nagyon remek és jó a munkád, szerintem amit lehetett kihoztál belőle, de sajnos még mindig nem az amire én gondolok.
De igazán kedves vagy és nagyon hálás vagyok, hogy foglalkoztál a dologgal.
Ha már rajzos a dolog, akkor valami hasonló kéne csak az új ghost-al. [link]
Magának a maszknak lenne jelentősége. -
norb55
őstag
Nagyon szépen köszönöm az új arcképet. Nagyon bejön.
-
Wyll
őstag
válasz
Bjørgersson #1649 üzenetére
Kösz, múlt csütörtökön voltam voltam fodrásznál
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Erre lenne kérdésem.
Azt megkérdezhetem ,hogy a 2 kiszabott idő között miért van különbség? Nem volt se figyelmeztetésem se tiltásom azóta. Ez ,hogy lehetséges ? Annyi történt,hogy megkérdeztem még 1x ,hogy kaphatok-e egyéni arcképet.Ha esetleg elfelejtem hónapok alatt ,hogy már kérdeztem és újból kérdezem már több idő múlva kaphatok csak egyéni arcképet vagy,hogy van ez ?
-
Wyll
őstag
válasz
Keeperv85 #1643 üzenetére
Szerintem mintáról nézi.
Nem mellesleg mutatom ezt!!! Figyelem: olajfestmények!
-
Keeperv85
nagyúr
Szerintem nem lenne túl nagy gond neki, ha valaki rajzfilmszerűt kér. Lazán olyat rajzol, ami csak akar... Rendkívüli térlátása és megfigyelőképessége lehet. Én ha ránézek egy ilyen cuccra, kb 40%át talán meg tudom jegyezni, de lehet még sokat is mondtam. Ellenben neki nagy esélyjel fotografikus memóriája van, mert az árnyokolás legapróbb részleteit is tudja...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1637 üzenetére
Láttam a YT videókból is párat is, csak nem tudtam, hogy azonos-e az alkotó. Hát nem semmi. Nem hiszem, hogy van olyan, amit ne tudna lerajzolni...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom ezt láttátok-e már, de ha nem kamu, akkor a srác nem semmit...
-
koshmar
addikt
Ideje ezt is megejteni.
Köszönet Ndruu-nak a kép elkészítéséért.
Számlaszámot csak privátban.
-
eami
veterán
Köszönöm szépen vond-nak a szuper új arcképemet igazán remek munkát végzett és cyberkind-nak is a kommunikációt amikor bizonytalan voltam
-
Algotis
addikt
Köszönöm Ndruu-nak a képet, és annak, aki régebben elkészítette!
-
Midway
senior tag
Köszönöm vond-nak
az arcképet és Tamoo-nak
is a munkáját, függetlenül attól, hogy nem lett valósult meg az A.J. projekt.
-
WaterWawe
őstag
Utólag is köszönöm Vond kollégának az arcképem megrajzolását. Elég egyedit akartam és ő ezt lehetővé is tette.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Crey forrásanyagából vállalná egy kedves arcképgyáros, hogy egy csigából Dickens legyek? Nem akarok türelmetlennek tűnni, csak jól esne, ha valaki bevállalná. Csak egy bólintás minden vágyam és kivárom, tényleg!
-
Keeperv85
nagyúr
Ki lehetne szürkíteni ideiglenesen a régi avatárt vagy valami arra utaló kis jelet a helyére tenni a jogosultaknak, hogy az új kép már feldolgozás alá került. Persze ettől még nem tudnánk meg ki állt neki, de egy pillanat alatt lehetne látni, hogy valaki már dolgozik rajta, így akár az arcképesek is rögtön látnák, hogy a kérvényezővel már valaki foglalkozik, nem ugranának fejest egy esetleg már készülő munkába feleslegesen.
-
vond
MODERÁTOR
Jahogyúgy...
(#1617) .LnB: Hát most tényleg nem jeleztem és nem is szóltam senkinek. Arra gondoltam, hogy úgyis elég problémás a téma, biztos nem kapkodnak érte a kollégák.
De tényleg ki lehetne találni erre is valamit. Vagy mindig dobjuk egy rövid kommentet a fő arcképes topic-ba, hogy nekiálltunk?
-
.LnB
titán
Nekem pedig az jutott eszembe tegnap, vond által elkészített zero-s arckép után, hogy jó lenne valahogy jelezni ki milyen arcképnek áll neki. Mert sokszor nem szól az arcgyáros. És ebben az esetben is kerestünk a felhasználónak alkalmasabb képeket. De mint utólag kiderül vond akkor már dolgozott az eredetin. És vagy elkerülte a figyelmemet vagy nem jelezte. Vagy ti egymás közt ezt megbeszélitek?
-
Az unofficial szerkesztő topik és az arcképes offtopik összevonásra került. Ide jöhet majd minden, köszönetek, vélemények, saját próbálkozások és egyebek.
-
vond
MODERÁTOR
Más.
Az jutott a múltkor eszembe (amikor volt valamelyik legutóbbi őrület az arcképek körül), hogy esetleg nem lenne jó összevonni az ánoffisöl szerkesztős, meg a köszönetes/felméréses topic-ot? (Már ha egyáltalán lehetséges valamilyen formában.)Mostanában elég nagy átfedés van köztük, flippereznek az emberek ide-oda, néha idevaló témák mennek oda, és fordítva.
-
cyberkind
félisten
Srácok, valamelyikőtök összedobna egy arcot eami kollégának?
-
válasz
korcsillio #1602 üzenetére
Nem is szeretünk
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest