Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felajánlom népgazdasági hasznosításra...
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Koszonom Szepen mindenkinek akik segitettek!Udv..: Zoli
-
Köszönöm Arcépgyáros Uraknak az új képemet!
Somogyib arcmesternek,
Tamoo és crey jóváhagyóknak,
no és persze koxx modnak, aki végül beállította.
Ami pedig a készítési megjegyzéseket illet, hát bizony ez a Zappa, Waszlavik, Cappa trió eléggé hasonlatos.
Volt már olyan Waszlavik koncert, ahol azt hitték, hogy én vagyok az előadó... -
talmida
Közösségépítő
Ndruu, nagyon szépen köszönöm a szép és gyors munkát!
-
Köszi a türelmet és a segítséget mindenkinek
-
intercooler
őstag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy egyéni arcképem lehetett!!
És külön köszönöm Tamoo-nak ezt a remekművet.
-
szimike79
őstag
Hálás köszönet somogyib arckép készítő mesternek az önzetlen és türelmes segítségért, hogy elkészülhessen egyéni avatarom. Ajánlom mindenkinek, aki ide téved.
Valamint szeretném megköszöni a résztvevő moderátoroknak is; koxx, crey, RoyalFlush, a segítséget, és a gyors ügyintézést.Köszi fiúk!
-
vans?
őstag
sziasztok, nem tudom, hogy jo helyen jarok-e, de emlekeim szerint lassan megerek a cserere.. (tudom, ez nem az a topik) szoval erdeklodnek az uraktol, hogy Puskas meg mindig nem megoldhato semmilyen formaban..? Hatha azota mar fejlodott a technika, vagy valami.
Meg van 3 kevesse fenykepszeru (remelem) kepem, amik jok lennenek. Valamelyiket meg lehetne csinalni? Csak hogy ne kerjek senkitol hiabavalo munkat, vagy ilyesmi.
(Lekicsinyitettem oket, valamivel nagyobban vannak meg azert.)
__________________________________________Én pedig linkesítettem őket. Ugyan ez nem a hivatalos arcképszerkesztő, de itt is jobbak a linkek. Legközelebb te is linkelj majd, köszönöm! - crey
[ Módosította: crey ]
-
lordjancso:
Kicsiben:
Ennyi változtatás történt, ahogy látható mindkettőn rajta van a kesztyűs keze és nem fekete a kabátja, hanem sötétbarna.
A méretről kár vitázni, szemre jó legyen. A véleményező moderátorok választják ki a végső méretet, ha az arcképgyárosnak nem sikerülne belőni elsőre.
A lényeg az, hogy felismerhető legyen a karakter (márpedig az, még ha nem ismerem, akkor is). Egy frankó kis arckép kerekedett ki belőle.Nézd meg az enyémet,
40x45 pixel, de egyáltalán nem zavar. Miért? Mert nem a méretét fogom éjjel nappal nézegetni, hanem magát a képet. Messziről felismerhető még kis méretben is.
Ahogy mondani szokták, ne azt nézd, hogy másnak mekkora... -
geckowize
őstag
Koszonom Tamoonak, koxxnak, RoyalFlushnek az uj arckepem!
-
jilian
addikt
Helló!
Engedély megvan.
Az arcképem kész.
Elfogadták, hárman plecsnivel.
Irtam új hsz.-t , hogy kész.Most már csak türelmesnek kell lennem?
-
HoReSz1975
őstag
Köszönöm szépen az arcképet amit szerkesztettetek nekem, nagyon jól sikerült
(#24237) Ndruu , Ndruu - külön köszönet a fáradozásaidért
-
skylaner
senior tag
Nagyon szépen köszönöm Ndruu-nak a legelső egyéni arcképemet.
Nagyon jó lett
Köszönet még Tamoo-nak és RoyalFlush-nek a jóváhagyásért. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Köszönöm Ndruu kollégának a képet, valamint RoyalFlush és Tamoo jóváhagyását!
-
Kashim
őstag
Nagyon szépen köszönöm a szuper munkát somogyib-nak és a két jóváhagyást koxxnak és RoyalFlushnek.
-
tkesy
őstag
Köszönet Tamoo-nak és koxx-nak, hogy pecsétet adtak rá, de főképp Arcanis kollégának aki fantasztikus munkát végzet az arcképem készítése során...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszönöm
Arcanis
kollégának a fantasztikus munkát és kreativitást, én annyit kerestem a megfelelő képet, ő a neten rálelt egy tetoválásról készült fotóra és az alapján alkotta ezt a remeket, észrevételeimet is figyelembevéve.
Le a kalappal a kreatív emberek és az összes Arcképgyáros előtt, akik ilyen magas színvonalú munkát végeznek jószándékból.
-
- Ha valaki már megkapta az egyéni arcképét, az ilyen esetben nem veszíti el.
- Ha valaki jogosultságot kért és kapott is, de közben törlődött egy blog vagy áthelyeződött egy topik, amivel rangot "veszített", attól sem vesszük el a jogosultságot, ugyanúgy kérhet arcképet.
- Ha valaki kaphatott volna, de még nem igényelt, az sajnos így járt... Majd legközelebb megpróbálja, ha megfelel a feltételeknek.Ha nem tiszta az adatlapot, akkor az 1. topikban azt kapod válaszként, hogy "Egyéni elbírálás lesz". Ennek eredményére cirka 2 hetet kell várni.
Egy kivétel van (azaz most lesz bevezetve): ha csak egy figyelmeztetése van az illetőnek, akkor a moderátor saját belátása szerint továbbengedheti (és valószínűleg tovább is fogja engedni, hacsak nem túl friss [pár napos] a figyelmeztetés) a 2. topikba. Ezzel kapcsolatban frissíteni fogjuk a Logoutos írást is.Nagyon jó helyen kérdezted, ez a topik való az ilyen és hasonló kérdések feltevéséhez.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
A saját esetem mellett párhuzamosan történt egy eset amikor egy szakmai topikot áthelyeztek egy blog/lokál topikba, így páran Hsz-számérték csökkenés miatt rangot vesztettek:Ha volt valakinek egyéni arcképe az elveszti ilyen esetekben?;
Ha valaki kaphatott volna de még nem igényelt, ő elveszti a jogot ilyenkor (egy időre, vagy amig nem lépi meg a kvótát újból)?Magamról: 118 nap mulva lennék arcképalkalmas, de most kaptam figyelmeztetést. Mennyi + idő múlva igényelhetek (ha igényelhetek) arcképet? vagy ez Request-able kérdés?
-
MunezXBK
nagyúr
Tamoo-nak szeretnék köszönetet mondani.
Ha lesz pénzed, igyál egy sört is.
-
BioNiCMaN
addikt
Köszi szépen Ndruu!
-
ADAM1337
nagyúr
Köszöntem az arcképet !
-
Yeffy
veterán
válasz
Bjørgersson #766 üzenetére
Köszönöm szépen, nekem is marhára bejön, örülök, h nem csak én látom így!
-
Recon666
Közösségépítő
Nah, csak sikerült a csere.
Nagyon köszönöm koxx munkáját, valamint a többiek hozzájárulását; Barthezz2, Tamoo, RoyalFlush.
-
Yeffy
veterán
értem.
köszönöm szépen az infókat, és a türelmedet, illetve a segítségedet.kicsit sajnálom, h a DOOM-figurák nem kompatibilisek a fórummal, de nem baj, őt is szeretem nagyon.
további sok sikert a rajzolgatásokhoz!
szerk.: jól tudom, ugye, h akkor most 2 évig kuss van, ugye?
na nem mintha akarnék még variálni, csak kérdezem...
-
-
Yeffy
veterán
addig ki fog, Mester!
örök hálám!
csak nehogy utolérjen!egy OFF kérdés: szoktatok csinálni mindegyik képnek ilyan 10x20 v milyen méretű,extra pici preview-ot. ez miért kell nektek?
sokáig tartott amúgy "tetkótlanítani"?
a szerkesztőbe már nem írtam köszöngetni, mert kox kibasz a végén.
-
Yeffy
veterán
Na, nagy nehezen csak újjászülettem...
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a sok türelmet, és kedves foglalkozást Arcanis-nak, aki egy elvileg nem topikkompatibilis tetkóból ilyen remekművet csinált, illetve, hogy volt türelme hozzám, és a kéréseimhez.
Valamint természetesen köszönet Tamoo-nak a "lektorálásért", és a jóváhagyásáért/beállításáért, a többi moderátorral közösen.Köszönöm nektek ezt az ajándékot így elő-szülinapomra.
Iszonyat jó lett, nagyon tetszik -
Sontir Fel
őstag
Koszonom az uj arckepet mindenkinek aki kozremukodott benne, de kulonosen Arcanisnak
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Én is megkaptam az új "arcképemet". Inkább kabalám ez.Nagyon jó lett és ezt köszönhetem Arcanis fáradtságos munkájának és Tamoonak is köszönöm az alternatívákat.
Barthezz2-nek pedig Tamooval együtt a jóváhagyást!
Köszönöm srácok!
-
Syl
nagyúr
Megkaptam az új arcképemet és szeretném megköszönni tailor munkáját (megkínoztam vele rendesen), valamint koxx és Tamoo segítségét és jóváhagyását.
-
Keem1
veterán
Ezúton szeretném megköszönni koxx és Tamoo pozitív elbírálását, végül, de nem utolsósorban pedig Arcanisnak a nagyszerű képet és a hosszas, áldozatos munkáját
-
Fiúk és lányok!
Aki frissen kapta az arcképét (és az írásban lévő listán még szerepel a neve), az segítsen, hogy a többieknek is egyszerűbb legyen a jövőben arcképet választani.
Nem kell mást tenni, csak az ott leírtak szerint cselekedni. Köszönöm/köszönjük, ha segítetek. -
kiskaktusz
addikt
Köszönöm Wyll-nek a munkáját és mindazoknak még, akik közreműködtek a dolog lebonyolításában.
-
Stanchore
senior tag
Hálás köszönet minden arcképgyárosnak, moderátornak, amiért ilyen segítőkészek voltak! Jó hogy ennyi kört futottunk vele, tényleg ez lett a legjobb vrs
-
Köszönöm az engedélyezést, s tailor-nak a munkáját, majd a jóváhagyást és beállítást az illetékeseknek^^
-
BigBlackDog
veterán
Köszönet tailor kollégának és a modiknak az új arcképemért és a problémamentes, gyors "ügyintézésért".
-
hcs57
addikt
Hálás köszönet Tamoo-nak az új arcképért.
-
kribe
őstag
Ezer köszönet koxx mesternek az egyedi arcképemért, és a modiknak az engedélyezésért.
-
tailor
őstag
válasz
hülyegyerek #744 üzenetére
Részben láttam
De meg fogom nézni, egyben.
-
tailor
őstag
válasz
hülyegyerek #741 üzenetére
Nagyon szívesen!
Amúgy szerintem passzol a nevedhez
-
Ramses07
Modder
Köszönet az új arcképemért Tamoo arcképgyárosnak!!
Még betegen is segített kedvemre valót kreálni!
Spawn:
-
hülyegyerek
addikt
Ezer hála tailornak az új arcképemért
, kicsit unalmas volt már a bantu srác. Az engedélyezésért is hála koxxnak, és Tamoonak.
-
ZeTE
tag
lenne 1 kérdésem. leht rossz topic...
még új vagyok itt. mikor vagy hogylehet egyedi "arcképem" vagy mondjuk nem olyan ami mindenkinek van
ez rang függő ? -
Gizmo94
veterán
Most sikerült felfedeznem,hogy itt lehet megköszönni a szép új avatart.
Tehát szeretném megköszönni az új avataromat mindenkinek akinek köszönhető,hogy elbíráltatott és megfelelt, bár rezgett a léc a részletessége miatt.
Külön köszönet Agostinonak,hogy foglalkozott a kérésemmel és ő is csinált egy próbát ami szintén nagyon szép lett, valamint maximális köszönet Ndruu-nak, fáradságos munkájáért és a variálásaim elviseléséért, aki elkészítette számomra a végleges verziót. -
tailor
őstag
válasz
Neurotoxin #736 üzenetére
-
Neurotoxin
őstag
Szeretnék nagy köszönetet mondani mindenkinek, akik egyéni avatárom elkészülésében segétkeztek: creynek és Lalllnak a deviantARTos találatért, tailornak az avatár készítőjének, Barthezz2nek a beállításért, valamint Wyllnek, Tamoonak, koxxnak, Ndruunak az engedélyért és véleményezésért!
Továbbá örülök, hogy egy ilyen kiváló PH!-s közösség tagja lehetek, az Isten tartson meg mindenkit továbbra is erőben egészségben!
-
capulet75
addikt
Köszönöm az avatárommal járó munkát tamoo mesternek!
-
Pitterix
őstag
Na végre megtaláltam ezt is!
Köszönöm szépen Wyll, hogy megcsináltad a paladinomat!
És a többieknek, hogy engedélyezték!
Majd iszok egy pohár kakaót (mivel a sört nem szeretem....) az egészségetekre!
-
Bjørgersson
félisten
Szeretnék köszönetet mondani koxxnak, Telomanikusnak, Ndruunak, Tamoonak, RoyalFlushnek és mindenki másnak, akik még rajtuk kívül segített elérni, hogy nekem is legyen egyéni arcképem!
-
Alg
veterán
Nagyon szépen köszönöm Wyll mesternek a képet, a moderátori engedélyt és a teljes moderátori csapatnak ezt a kulturált és kiválóan karbantartott környezetet
Illetve előre elnézést mindenkitől aki a közeljövőben hasonlóan minimalista stílusú avatart szeretne
-
mghltm
addikt
koszonetet szeretnek nyilvanitani az egyeni avatarom engedelyezeseben es elkesziteseben resztvevoknek, nev szerint:
Barthezz2, koxx, Ndruu, RoyalFlush es Tamoo ( remelem nem hagytam ki senkit )
-
mackosajt
addikt
Nagyon Szépen Köszönöm tamoo fáradozásait az egyéni képecskémmel, valamint a modik jóváhagyását a választott képekre!
Ha egyszer úgy hozza a sors, vendégeim vagytok egy sörre/borra/töményre/kólára/rostosra/ásványvízre stb.
-
elithun
őstag
Köszönöm szépen Wyll kollega extra fáradozását az arcképemmel. Igazán jó lett.
-
Pug
veterán
Szeretném ezúton megköszönni Tamoo és koxx fáradozását. Nagyon köszönöm, hogy egyéni arcot szabtatok nekem.
ps.: Pont olyan creepy lett, mint szerettem volna.
-
Misi 007
őstag
Nagy köszönet mindenkinek az arcképemért!
-
ldave
félisten
A Slime draws near!
Eredete:
Dragon Warrior, NES, 1986
Hatalmas köszönet és rengeteg pacsi Wyll-nek, hogy megrajzolta nekem eme félelmetes szörnyeteget (vendégem vagy egy sörre). És persze köszönöm a többieknek is, hogy engedélyezték a használatát.
-
horush
addikt
Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult az arcképem elkészültéhez, beállításához.
(Sry, először a szerkesztő topikba írtam, nem figyeltem, hogy ide kellene)
-
callmeakos
veterán
Ezer köszönet Ndruunak az avatar elkészítéséért, Tamoonak és Barthezz2nek a jóváhagyásért.
Illetve külön köszönetet szeretnék még mondani Agostinonak is.
Meg úgy kompletten az egész arcképes topicban lévő modiknak hogy elviselték az idegesítő türelmetlen fejemetÚgyhogy ahogy a kapitány mondaná: Smash!
-
SQX_Barto
addikt
Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy megkaphattam az egyedi arcképemet!
Első sorban Ndruu-nak, amiért elkészítette és még változatokat is csinált, hogy meglegyen a megfelelő.
Másod sorban köszönöm a moderátoroknak az engedélyt: RoyalFlush, Barthezz2, Tamoo, koxx. Wyll-nek is köszönet a segítő kritikáért.
Ha esetleg valakit kihagytam, elnézéstSzerk.: Egyébként ki "nyomta meg" a gombot, vagyis ki állította be?
Szerk2.: Végre mindig kitűnök a tömegből nem lesz több kavarodás a hasonló arcképekkel
-
S. Szabi
őstag
Köszönöm mindenkinek, aki foglalkozott az egyedi arcképemmel
!
-
Воланд
titán
Tamoo-nak koszonom a kep velemenyezeset, koxx-nak koszonom az aprobb modositasokat es a beallitast, a legnagyobb koszonet pedig tailor-t illeti a turelmeert es azert, mert ilyen jo kepet csinalt nekem!
-
cekkk
veterán
Szeretném megköszönni RoyalFlush-nek az engedélyt, és szintén neki, hogy beállította.
Tamoo-nak, hogy elkészítette, és mindenki másnak aki bármilyen ötlettel,segítséggel hozzájárult.
Köszönöm, 2 év múlva jövök megint
-
ESP
őstag
Köszönet koxx-nak az engedélyért.
És megint csak köszönet koxx-nak és Tamoo-nak a kép elkészítéséért
-
Megvan az új arcom
Köszönet érte:
RoyalFlush-nak az engedélyért
Tamoo-nak pedig magáért a képért -
TOZ
addikt
Mindenkinek köszönöm.
Rockandroll!
\m/
[link] -
duo
addikt
Köszönöm szépen az egyéni arcképet Wyll mesternek, Koxx-nak és Barthezz2-nek.
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm Ndruu-nak az egyéni arcképet, meg koxx-nak és Barthezz2-nek az engedélyt.
és sss-nek, hogy bemásolhattam a szövegét
-
törölt tag
Wyll Mester!
(CoolMan81-nek igaza van, minden arcképgyáros megérdemli ezt a megszólítás)
Nagyon köszönöm az avatarom, túlszárnyalta az elvárásaimat
Köszönet a moderátoroknak is, akik foglalkoztak az ügyemmel!
Tisztelettel:
Tiger.huhhhh, alias Sír Kán -
sss
őstag
Köszönöm Ndruu-nak az egyéni arcképet, meg koxx-nak és Barthezz2-nek az engedélyt.
-
L4mie
veterán
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget és a szuper új avatart
-
alitak
senior tag
Hatalmas köszönet Tamoo-nak az arcképért. Jó látni, hogy ilyen önzetlen emberek tagjai a fórumnak!
Köszönöm még egyszer!mod: nagy futtában lemaradt, hogy legalább akkor köszönet az időt és energiát nem sajnáló moderátoroknak a segítségért!
-
sdd2
veterán
Köszönöm Tamoo-nak a Ted-es avatart, király lett
-
_stick_
őstag
Köszönet Tamoo-nak az új arcképemért.
-
szjoci
őstag
Nagyon szépen köszönöm Ndruu-nak az avatarom testreszabását, valamint a modiknak is a gyors ügyintézést!
Üdv,
Timonööö... Joci -
m3tr0
őstag
Szeretném megköszönni első sorban Tamoo-nak a remek munkát illetve koxx-nak és Barthezz2-nek a gyors jóváhagyást melyet az egyéni arcképemre adtak!
Köszönöm!
-
vbbb
őstag
Köszönöm az egyházközség nevében ezt a remekbe szabott kézművesmunkát főképpen Ndruu MODERÁTOR kollégának! Neved zengjék a pufók kis angyalok ott fent a magasságos égi udvarban.
Borat jönni Amerika!
-
Köszönet Tamoonak a munkájáért, a teknőc erő legyen vele
-
Uzmany
őstag
Köszönöm az avatarom Ndruu, valamint a modiknak a jóváhagyást, beállitást.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest