Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Wyll köszi hogy enyém lehetett az egyik avatarod
-
TheMarci
addikt
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni,
Az a gondom, hogy a számomra kedves arckép nyersanyagok 99%-ban fényképek, és hús vér emberek formájában léteznek. Olvastam, hogy fotóból nincs arckép, azért is fordultam hozzátok, hogy mit tehetnék.A lényegre térve, a cél, hogy az arcképemen valamilyenfajta sportoló legyen, síelő, bringás, akik legtöbbször fullface bukósityakban, és szemüvegben pompáznak, viszont sajnos ezt a típust igen kevesen festik meg.
Illetve találtam még szintén az említett témában fényképeket emberekről, de rajz ténylen nincs róluk, mivel közel sem annyira ismertek, mint más 'sztárok'.
Az imént linkelt 'hogyan készül egy arckép' videót láttam, nem is várnám el senkitől, hogy ennyit dolgozzon, PS-el még menne is a fénykép vektorosítása, olyat lehet, hogy én elkezdem, és egy hivatásos arcképgyáros befejezi?
Ilyesmi képeket találtam:
Jobboldali srác
Nagyjából bármelyik sisakos képElőre is köszi!
-
freemanone
addikt
válasz
IreN!CuS #1196 üzenetére
Olyan forráskép kell, ahol a külső és belső kontúrok jól kivehetőek. Az általam linkeltek sem a legjobbak, de abból már inkább ki lehet indulni, mert valaki már kigondolta, hogy hogyan legyenek a kontúr vonalak a karakteren, ami vissza is adja az eredeti kinézetét. A szinezés a legkevesebb része.
Nézd meg ezt a videot, hogy legyen róla némi fogalmad, hogyan készül egy PH-s avatar: [link] -
IreN!CuS
őstag
válasz
freemanone #1195 üzenetére
Nem értek hozzá , kifejted miért is jobb avatarnak a (pl) 3. linked?
-
Pszihonaranc
senior tag
Rendben, akkor majd a legközelebbi választásommal igyekszem elkerülni bármiféle politikához és/ vagy valláshoz kapcsolódó karakter kiválasztását.
(#1187) Zsolt_72 Örülök, hogy legalább neked tetszik
(#1188) danikollar Attól még, hogy a személy nem felismerhető, hátszik egy fej meg egy napszemüveg ami éppen megigazításra kerül.
Ha például látsz valami utcai kamera felvételt ami 4 méter magasról és 10 méter távolságról vesz embereket, te nem fogod felismerni az illetőket, viszont tisztában leszel a képanyag mondandójával. -
danikollar
őstag
válasz
Pszihonaranc #1185 üzenetére
Ha meg nem felismerhető, akkor mi értelme lenne?
-
válasz
Pszihonaranc #1183 üzenetére
Politikus, vallási vezető.. nem igazán kéne erőltetni a dolgot. Lehet élő személy természetesen, ez sosem volt kizáró ok.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
#40993792 #1184 üzenetére
Vagy úgy. Meg sem fordult a fejemben. Elnök urat én pusztán csak a coolság faktor miatt választottam, és nem a politika miatt.
Királyságot sugall a fazon, főleg ezen a képen. Ja, és a nyakamat merném rá tenni, hogyha ez meg lenne csinálva avatarba, olyan kis méretűre, rajzosítva 10-ből 9 embernek le sem esne hogy ki ő...
-
válasz
Pszihonaranc #1181 üzenetére
Nem a fénykép miatt nem lenne belőle avatar...
-
Pszihonaranc
senior tag
Helló!
Ez a lehető legkötetlenebb, "legoffabb" topic amit találtam, úgyhogy ide írnék
Még nem vagyok jogosult arcképre, így csak érdeklődöm.
Azt olvastam, hogy fényképekből nem készülnek avatarok,de mégis lenne valami módja annak, hogy ebből a képből egyszer profilkép legyen?Köszi
-
danikollar
őstag
Köszönöm mindenkinek, aki részt vett az avatarom kiválasztásában és megszületésében!
-
membrandj
nagyúr
Köszönöm Tamoo-nak az új arcképen! Nagyon jó lett!
-
Zoli133
addikt
Köszönöm az arcképem elkészítését illetve beállítását Tamoo-nak percről percre jobban tetszik.
Illetve az engedélyezést crey-nek és koxx-nak is szeretném megköszönni.
Mondanám, hogy vendégeim vagytok egy sörre de az utóbbi pár oldalon annyi felajánlás volt, hogy ha hozzáteszek én is akkor egyre furább arcképek fognak készülni.
-
BigBlue69
őstag
Köszönöm Tamoo-nak az arcképem!
És természetesen a 2 moderátor úrnak az elfogadáést
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Mivel nem teljesen tiszta még számomra,hogy miből lehet arckép és miből nem, illetve még csak ötletelek, ezért érdeklődnék,hogy ebből lehet arckép? [link] Ha igen, akkor létezik valamilyen jegelés/foglalás?
-
Prosector
addikt
Koszonom mindenkinek (foleg Tamoo-nak) Alyx Vance-t
Hogyan/hol kell elnevezni az avatart? En nem talaltam.
Ndruu(1158):ez eddig nem is lattam,sztem jo, felismerhetoek a vonasai.
-
Igen, a női arcképeket általában nehezebb elkészíteni.
Egy másik forrásból ilyen lett: -
Tényleg felismerhetetlen? Rossz lett?
-
!Overdose!
őstag
Szeretném megköszönni Tamoo-nak, hogy elkészítte az egyéni arcképemet! Köszönet jár még koxx és crey kollégának is, hogy engedélyezte.
-
STC Speed
őstag
Sok sok köszönet Ndruu kollégának a kiváló arcképért
Továbbá még: koxx, Barthezz2-nek is!
-
kisza25
félisten
ezer hála és köszönet vond kollégának a gyors és hibátlan munkájáért, nagyon tetszik az alkotása, pont ilyenre vágytam
És a többieknek is köszönöm, hogy jóváhagyták -
LLKobe
veterán
Ezer hála Ndruu Mesternek a kitűnő munkájáért!
-
sch_a
addikt
Köszönöm szépen az új arcképemet Tamoonak! Nagyon tetszik!
-
Buster17
addikt
Ezer hála Ndruu kollégának a két fantasztikus avatárért, de sajnos csak az egyiket választhattam.
Ha lesz egy PH!-s tali akkor mindenképp jövök egy sörrel neki!
-
-
Neoteric
addikt
Ha már egyszer van rá külön topik, akkor itt is szeretném megköszönni Ndruu-nak és vond-nak az új pofázmányom!
-
lafaty80
addikt
Köszönöm szépen Ndruu kolléga munkáját, nagyon eltalált arckép lett
És persze a jóváhagyóknak és a beállítónak is
Jövök akkor mindenkinek egy sörrel
(mértékegység: láda)
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Köszönöm neked Vond én is az új maskarám!
-
Ugyan nem sokat tettem hozzá a képekhez, de gratulálok minden új arcképtulajnak, viseljék egészséggel őket. Az arcképgyárosoknak pedig köszönet a munkájukért.
Akik esetleg elfelejtették volna, kérem hogy nevezzék meg az arcképüket!
-
Telda
addikt
Köszönet
vond fórumtársnak a tökéletes munkáért és a modiknak a jóváhagyásért!
-
Steve1207
veterán
Hatalmas köszönet az arcképért vond-nak, nagyszerű munkát végzett!
Szintén köszönöm minden segítőnek, arcképgyárosnak (Wyll), és a moderátornak (RoyalFlush, koxx, Barthezz2) egyaránt a rám fecsérelt időt és végül az elfogadását! -
Mardel
őstag
Köszönöm a képet vond-nak.
Ha megkaptam a 2 jóváhagyást, szeretném kérni a kép beállítását.Előre is köszönöm a moderátoroknak.
-
eddie17
addikt
Köszönöm a cserét vond (elkészítésért), crey, koxx, RoyalFlush fórumtársaknak!
-
savoo
addikt
Köszönöm szépen az arcképemet vondnak, nagyon frankó lett.
És hiper gyorsan megcsináltad.
-
sagem
addikt
Köszönöm az arcképemet vond-nak, aki tényleg hiperűrsebességgel alkotta meg a nekem leginkább tetsző verziót
S köszönet a moderátoroknak is, akik engedélyezték a létezését, a birodalom hálás -
ƵøŁĭ
veterán
Köszönöm szépen az arcképemet tailor-nak aki sokat dolgozott rajta.
-
gyuszmó
őstag
Köszönöm az avatarom Ndruu nak a gyors, precíz lelkiismeretesen dolgozik
-
PR0JECTNR56
addikt
Köszönöm a remek avatart Ndruu-nak, gyorsan kész lett és nagyon tetszik.
-
törölt tag
Köszönöm az avatarom Ndruu nak a gyors és igényes elkészítésért és beállításért
-
HaZse
őstag
Köszönöm az egyéni arcképemet, amit Ndruu kolléga készített, amit koxx és RoyalFlush jóváhagyott és rettentő gyorsasággal Ndruu be is állított nekem.
Ezúton hálás köszönet illeti meg őket.
Be lett aranyozva a napom.
-
Pisztillus
senior tag
Ma reggel arra ébredtem, hogy Pif vagyok. Köszönöm koxx-nak, aki elkészítette, Ndruu-nak és crey-nek, akik átengedték, és Tamoo-nak, aki beállította az új avataromat.
Most rohanok a katalogizáló topic-ba! -
Royalnak biztos megvan még a Teutul kép, Googleből már csak a jpg-gé konvertált képet lehetett megmenteni.
Gif-re visszafaragva nagyjából így nézett ki a régi Paul Teutul kép:
A többieknek, akiknek én készítettem mostanában: Szívesen! Használjátok egészséggel! Aki még nem tette meg, az kérem nevezze meg az arcképét!
-
törölt tag
Szeretnék az ügyben eljárt minden illetékesnek köszönetet nyilvánítani az egyéni arcképemért. Külön köszönet Ndruu-nak, az alkotónak.
-
Repsol600
addikt
Elkészült az én új arcképem is.
Köszönöm vond-nak aki megalkotta, és a moderátoroknak is akik engedélyezték és beállították.
-
Az én arcképem is elkészült,ami önarckép lett egy itteni avatar átalakításából
Nagyon köszönöm Ndruu-nak ,hogy egyengette az utamat és elkészítette,valamint a srácoknak,hogy pecsételték.
Nagy öröm,nagyon élgedett vagyok,köszönöm a szülinpi ajándékot.
-
F34R
nagyúr
Arigatou , Ndruu-nak aki elkeszitette az uj avatarom
-
313313
addikt
Köszönöm mindenkinek a hozzájárulását az egyéni arcképemhez
-
HuMarc
veterán
Hú, ez remekmű
Super Meat Boy. Én csak a Flach-verzióval játszottam eddig, de kipróbálnám a rendeset is.
-
iSonic
addikt
Nagyon szépen köszönöm Ndruu kollégának
az új arcképemet!!!
-
Keeperv85
nagyúr
Oh, ezer bocsánat, nem állt szándékomban bonyolítani a helyzeten, csak nagy hirtelen ez akadt ilyen nagyban a keresés után....
Közben keresgéltem mi lehet ez a BMI-s előtag, amit tömörítve a kép URL előtt használ.
EZT találtam. Az angol még oké, a német sajnos nem az erősségem, hiába tanították, szóval nem sokkal jutottam többre...
-
Nagyon szépen köszönöm az új avatarom. Főleg Ndruu kollégának, a fáradozásait!
-
Utolsó próba, bár nem reménykedem, mert nem bennünk van a hiba...
MOD: Hát igen, az utolsó kettő 128 színből áll, ahhoz tehát ‒úgy látszik‒ nem nyúl. Viszont az előbb linkelt nagy mozgó gif-et nem bántotta, pedig az is 8 bites, ahogy a mostanában készült arcképek döntő többsége.
-
Keeperv85
nagyúr
Elképzelhető, ám kerestem most egy viszonylag nagyot, ami a tetejében még animált is. Ezt: [link]
Ezt nem rontja le... Nem tudom milyen módszert használhatnak, de minden esetre elég érdekes lehet az elgondolás, amivel működik....
Egyébként a tömörített képek címe kibővül, tehát tuti valami másik szerverre hajtja át előbb.
Alapban ez ugye:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6nenjMAEg1qikuj5o1_500.gif
Tömörítettként:
http://1.1.1.2/bmi/25.media.tumblr.com/tumblr_m6nenjMAEg1qikuj5o1_500.gif
-
válasz
Keeperv85 #1103 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy a GIF palettás színkezelésű. Azaz lementi az összes a képen előforduló színt egy paletta táblába, és a pixeleket csak a megfelelő indexekkel "színezi".
Kérdés az, hogy a túl nagy palettákat nem butítja-e /így tömöríti a vodás cucc? Meg kéne nézni nem csak általunk kreált gifeket is - azaz minél színesebb a kép, annál nagyobb esélyel esik áldozatul...
Mondjuk van két egyforma Tamoo munkáiban is, és ott az egyik jó, másik nem. Bár fene tudja, ott is megeshet, hogy a nagyobb méretű képen akár egyel több pixel is bekavarhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest