- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Köszönöm az egyéni képet Peterson_-nak és mindazoknak, akiknek valamilyen módon benne volt a keze a dologban!
ps: megnevezni hogy tudom az avatart?!
-
válasz
Patrick76496 #3496 üzenetére
Használd egészséggel.
dadawa: úgy látom, hogy mindenki nyári láblógatáson van, úgyhogy bevállalom a tiédet is, de nem most azonnal.
- két három napot kérek én is.
-
válasz
Patrick76496 #3492 üzenetére
Ahogy Ndruu mondta, ez nagyobb nem lesz. Kérlek fáradj át a hivatalosba, és kérvényezd a beállítását. Ott majd dobok rá egy kisképet is.
-
válasz
Patrick76496 #3492 üzenetére
A végleges méretről a véleményező moderátorok döntenek.
Ez egyébként teljesen jó méretű, ennél nagyobb már nem kell (ne legyen). -
válasz
Patrick76496 #3461 üzenetére
próba:
-
ZsZso
Közösségépítő
Na, csak most olvastam a többi választ. Igazatok van, tényleg hasonló. Akkor marad a maci, az se olyan vészes. Köszönöm szépen a segítséget és elnézést, hogy fölösleges karikákat kellett járnotok miattam!
-
ZsZso
Közösségépítő
Hello,
Még nem mentem át az engedélyezési procedúrán, de kíváncsi lennék, hogy az általam több helyen is használt avatar helyet kaphatna -e itt is. Nincs 350 pixel a natív felbontása, de ha nagyon kell, szerintem megoldható lenne egy részletesebb kép készítése is. Nem konkrét karakter, nem a fórum felé befele néz szóval a tapasztaltak/kompetensek véleményét szeretném kérni.
Íme a kép.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
#79621120 #3475 üzenetére
Ezek jó források, de azt néztem, hogy Abbyből rengeteg jó kép van Deviantarton. Ez is egy ilyen pl. Szóval a karakter simán mehet, azt kell megnézni, hogy az általad linkelt képet hogy tudjuk megoldani, mert egész alakosban biztos nem fér bele :/
-
törölt tag
Nem tudom , hogy innen a felső sorból a második figura ( Abby Sciuto ) választható lenne-e avatarként .
-
válasz
Patrick76496 #3465 üzenetére
A napokban meg sinálom, de a hétvégén nem volt rá érkezésem, sorry....
-
Bjørgersson
félisten
Ismét szükségem lenne egy kis segítségre képszerkesztéssel kapcsolatban. Spamelhetek ide, vagy inkább priviben zaklassak valakit, mert itt zavaró?
-
MrM94
addikt
[link]
Udv! Kicsit soknak erzem ezt a januarban terjunk vissza ra dolgot mivel egyetlen egy figyelmeztetest nyaltam be amiota phzok.S a hozzaszolasaimat sem kerdezoskodesekbol szedegettem be.Masok,kitiltassal,tobb figyelmeztetessel ugyancsak 6 honapot kapnak mint en...
Egy indokolt valaszt szeretnek csak kapni,hogy miert ilyen sok ido.
Koszonom! Kellemes napot! -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Tegnap kaptam engedélyt egyéni képre.
Végigolvastam mindent, végignéztem az összes avatart is, de valami nem tiszta.
Az egyik, hogy egész alakos karakter lehet-e (ha elég nagy a fej), mert erre is láttam jónéhány példát. Valamint, hogy mi számít foglalt karakternek? (Pl. a linuxos pingvinből van vagy egy tucat változat. Vagy ez nem annyira egyedi figura, azért?)A felhasználói nevem miatt régóta megvan már az ötlet. Sajnos az adott rajzfilmkarakter már szerepel, de én teljesen más kinézetűnek gondoltam el és bár ismertem a konkrét avatart, fel se tűnt hogy az az.
Elnézéseteket kérem a kérdésért...
Köszönöm!
-
Patrick76496
őstag
-
válasz
Patrick76496 #3463 üzenetére
A karjai így tuti nem fognak beleférni
de jó avatar ötlet... Egy Leelat már gyártottam anno, szerintem ezt is elvállalom, csak keresek egy másik forrást.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Patrick76496 #3461 üzenetére
Kicsit a vágsok macerásak lehetnek, de szerintem mindegyikből ki lehet valamit hozni.
-
válasz
Bjørgersson #3458 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Le tudná erről a képről szedni valaki azt a bazinagy vízjelet meg a szöveget?
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Nagyon szépen köszönöm az avatart,nagyon tetszik,minden tiszteletem!
-
polgi803
őstag
Köszönöm még 1x mindenkinek aki hozzá tett a képemhez,különösen Peterson-nak. Zodar lett.
-
@rglaaf
veterán
Az összes közreműködő fórumtársnak köszönet az új avatarért
-
_Dumber_
őstag
-
válasz
Patrick76496 #3447 üzenetére
Szerintem abszolút alkalmatlan mind a négy kép. A Verdák stílusú képekkel mindig csak a baj van, ugyanis majdnem mindegyiknek rosszak az arányai.
-
Patrick76496
őstag
Az első nem rossz, bár nem feltétlen Marty-t szeretném, csak próbára raktam be egynek, hogy mit szóltok hozzá.
Közben tovább keresgéltem. Megtudtam, hogy "Verdák" stílusban akár kocsi is lehet az avatarom. Ezeket találtam:
[link] [link] [link] [link]Bár az első 3 szerintem nem lesz jó, de beraktam őket, hátha. Viszont (szvsz) az utolsó megfelel a kritériumoknak, csak az a kép nem teljesen tökéletes. Először is, azt a zöld élőlényt le tudnátok szedni a tetejéről? Másrészt, van lehetőség a kocsi oldalán egy kicsit alakítani? Eléggé torz az eredeti Knight 2000-hez képest, konkrétan ami problémás az az ajtó alakja, a B oszlop és a csomagtér ajtajának formája.
-
-
-
Patrick76496
őstag
Heló!
Kaptam az engedélyt képváltásra.
Ezzel tudtok valamit kezdeni, vagy felejtsem el, és keressek másikat?
Előre is köszönöm!
-
Tessék, gyors skicc, hogy hogy nézne ki kicsiben:
-
_Dumber_
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
-
Peterson_
addikt
-
Nigér
őstag
Köszi szépen mindkettőtöknek a választ.
Nem is értem, egy egyszerű avatar megszerzése miért ilyen bonyolult, vagy inkább miért vannak ilyen szigorú feltételei... -
TomWexX
addikt
Ha még 1483 nap múlva is senior tag leszel, akkor majd lehet. Addigra biztos elévül az enyje-benyje.
Vagy legyél őstag, az talán hamarabb meglesz, na meg ha csak "szó beli" figyelmeztetést kaptál, és a jövőben sem fogsz hivatalos figyelmeztetést kapni, akkor lehet egyéni arcod. (szerintem)
Szóval no para!szerk.: No meg az is igaz hogy Ndruu szava szentebb mint az enyém.
-
Nem, ez azt jelenti, hogy akikkel soha, semmi gond nem volt és teljesítik a jogosultsághoz szükséges többi feltételt (800 nap és őstag vagy 2500 nap és senior tag rang, stb.), azok egyből megkapják az engedélyt.
Akinek figyelmeztetése vagy kitiltása volt a közelmúltban, az egyéni elbírálásban részesül, ami azt jelenti, hogy nem egy, hanem több moderátor dönt arról, hogy megkaphatja-e a engedélyt. -
Nigér
őstag
Sziasztok!
Nyilván még őstag sem vagyok, de azért megkérdezném:"ÉS nem volt kitiltása vagy figyelmeztetése."
Kitiltva még sosem voltam, de olyan volt már hogy (koholt vagy valós okkal, de) hsz-omat törölték és kaptam miatta ejnyebejnye-privit is.
Akkor nekem itt már ebben az életemben sosem lehet egyéni arcképem? -
válasz
Bjørgersson #3421 üzenetére
Ezek jók
)
-
Bjørgersson
félisten
Ha esetleg valaki az egyik tininindzsa teknőcöt szeretné.
-
KubanitoS
veterán
válasz
GrooveHero #3402 üzenetére
Nagyon helyes, már kezdtem megijedni, hogy Liara megy a lecsóba.
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy átlagba mennyi idő, míg az elkészült és a júzer által rábólintott és okésnak mondott kép beállításra kerül? Persze nagyjából a bólintástól fogva. -
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #3414 üzenetére
Sokkal nagyobb ennél már nem lehet, max. 1-2 px-lel. Egyébként pixelszámra az enyém is pirinyó, csak a golyó fejem kitölti a teret rendesen.
Ha addig nem küldöm el, akkor majd szólj rám, ha megvan az engedélyed.
-
GrooveHero
addikt
Nagyon frankón néz ki, köszönöm.
Ahogy Tamoo is írja, ráér még, foglalkozz nyugodtan azokkal, akiknek aktuális a dolog. De ha közben ez is készül, azt megköszönöm
lehet amúgy majd nagyobb a feje? Mármint most csak a Te arcképedhez viszonyítva látszik, hogy kisebb. Ok, tiszta sor, hogy nem végleges.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #3411 üzenetére
Most sokat nem variáltam vele (csak szűkebben vágtam) de kb. így néz ki:
_
(#3412) Tamoo: Azzal (is) foglalkozom éppen, csak kíváncsi voltam, hogyan lehetne átdolgozni a kékséget.
-
GrooveHero
addikt
Szuper, jól néz ki
Valamit sejtet azért
De ha szereinted jobb lenne, ha csak a fej látszódna nagyobban, akkor ha szépen megkérlek készítesz egy kéet csak a fejről?
Ismételten jelezni szeretném, hogy a módosításig még kb. 3 hónap vissza van, szóval nem sürgős, de ha van kedved vele szöszmötölni, annak nagyon örülük -
vond
MODERÁTOR
válasz
Sok munka van még vele, de valami ilyesmit tudnék készíteni belőle (ha mellben erősen dinamikusnak kellene maradnia a hölgyikének):
-
válasz
GrooveHero #3406 üzenetére
Igen, ez jó forrás.
-
válasz
GrooveHero #3404 üzenetére
Megpróbáltam ipadről, ps expressel, ez lett belőle....
-
.LnB
titán
válasz
Vagy a "tüdő" vagy a fej
Mert az a tüdő akkora...
-
GrooveHero
addikt
Nem fogod elhinni, de most így utólag örülök, hogy a pár perccel ezelőtt linkkelt kép sem jó. Mert hogy találtam a mostani arcképemhez hasonlót, úgy gondolom ez már jó lesz. 2 éve read only-ban követem a topikot, tisztában vagyok a szabályokkal, és tudom, hogy az alul linkelt kép esetén csak a fej fog beleférni, de megmondom őszintén, örülnék neki, ha hangsúlyozni lehetne, hogy a hölgynek mekkora szíve van. Szóval tüdőbeteg
Tehát a kép:
szerk: de természetesen a fej is elég lesz, ha nemleges válasz jön a fenti kérésre
-
Tamoo
nagyúr
válasz
GrooveHero #3400 üzenetére
Nem én csináltam.
Ez a kép sem jó, túl kicsi rajta a fej, nagyobb felbontású kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest