- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
KonzolKartel #3588 üzenetére
Itt van egy Mike Ehrmantraut, de egy másik, sokkal jobb forrásból:
_
Ha esetleg nagy a 42x51 pixel is, akkor az aljából lehet még vágni 1-2 sort.
-
.LnB
titán
lionhearted Kérése alapján megpróbáltam forrásképet találni. Kevés sikerrel.
Belinkelek ide hármat, de mindenképp várom az arcképgyárosok véleményét. Mert szerintem túl aprólékosak és kimondottan rajzolt nincs is. (vagyis egy, a harmadik)[link] Ez rajzolt, meg is felel szerintem az arcképgyárosok szempontjainak. De nem tudom a felhasználónak tetszik e?!
-
Bjørgersson
félisten
sith7 adatlapján nem látszik végig a tank csöve.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
KonzolKartel #3592 üzenetére
Közben kaptam engedélyt.
[link] -
Bjørgersson
félisten
válasz
KonzolKartel #3592 üzenetére
Szerintem a Tommy Gun fegyver miatt írta.
-
Sziasztok,
Új képen gondolkoztam, elvileg mindenem adott hozzá.
A nickem után úgy gondoltam, hogy a nick eredeti királyából szeretnék avatart, viszont elég nehéz jó art-ot találni hozzá, az egyik nagyon jól kinéző: [link]
Ez lehet alapja egy avatarnak?Köszönöm.
-
KonzolKartel
őstag
Rengetegszer elolvastam már, ez az off topic, így gondoltam itt feltehetem a "bugyutább" kérdéseket is. "Arra is van továbbá lehetőség, hogy az offtopikban elmondod, hogy mit/kit szeretnél, és a Közösségépítők segítenek neked megfelelő forrásképek felkutatásában." Bár gondolom a logo-ra gondolsz, de azt elég gyorsan el is vetettem.
Erre, ha meg tenne, hogy ránéz egy Arcképgyáros, azt nagyon szépen megköszönném, hátha ki lehet belőle valamit hozni!
.
-
válasz
KonzolKartel #3590 üzenetére
Inkabb az arckepgyarosok kereseit olvasgasd...
-
KonzolKartel
őstag
Igen, két Fallout vault avatar is van jelenleg, én a Tommy Gun fegyverre gondoltam a játékból, mint avatar, csak egyszerűen nem találok róla rendes képet.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
KonzolKartel #3588 üzenetére
A Falloutos kép már foglalt, azt hiszem.
-
KonzolKartel
őstag
Köszönöm az átirányítást Ndruu.
Los Pollos Hermanos ugye egy kitalált dolog,nincs ilyen brand. Így sem lehet belőle valami?
Rájöttem, hogy ez inkább csak gyártóknak szokott lenni.Mike Ehrmantraut esleteg? Bár amit találtam mesés képet, az nekem túl karikatúrás:\
Illetve még ami nagyon tetszeni az a Fallout 1-2ből a Tommy Gun, de erről aztán normális képet sehol nem találok.
[link]Ebből csak a Tommy Gun, mivel már több embernek van Vault-os avatarja.
-
sztanozs
veterán
Köszönöm szépen az új arcképem Ndruu
-
Így már jobban hasonlít az eredeti képre (ez is segítségemre volt).
-
válasz
Bjørgersson #3576 üzenetére
Pedig nagyon jellegzetes karakter.
-
Shokkolo
addikt
Valakinek lesz esetleg ideje ránézni az enyémre is?
-
p87
senior tag
válasz
#40993792 #3571 üzenetére
Igen, jó ez, mint karakter felismerhető, de mint Jean Reno a nyers verzióban jobban hasonlít.
Ndruu megmondja tud-e még finomítani rajta ha nem akkor marad.Mikor elkezdtem gondolkodni mi legyen és Léon beugrott, meg is lepődtem, hogy ennyire zseniális film ikonikus karakteréről még nincs is arckép, szerencse, ez már az enyém lesz.
-
A belső és külső kontúrok zavarnak meg valószínüleg és a nagyobb szemüveg, az meg nagyon kell, különben egy értékelhetetlen paca lesz, mint ahogy az általad linkelt verzión.
Ndruu zseniális munkát végzet ezzel is, én tudom ebben is mennyi meló van.
- alakítani és kérni mindig lehet, de nemtudom hogy jobb lesz-e a végeredmény?
-
p87
senior tag
Nem rossz, csak valahogy ha összevetem a nyers verzióval annyira nem hasonlít a karakterre.
Nem tudom pontosan miért tűnik így, nem annyira felismerhető, talán mintha picit szélesebb lenne a feje.Lehet még rajta faragni, hogy felismerhetőbb legyen vagy ez már a max. ami kihozható belőle?
Bocsi ezért, de hosszú időre lesz az arckép ezért szeretném ha a lehető legjobb lenne.
Megcsinálnám én magamnak ha tudnám pontosan a szabályokat. -
p87
senior tag
Tökéletes lesz az utolsó verziód.
Értem, akkor amiket én láttam valószínű régebbiek és még nem volt ennyire szigorúan kezelve.
Amúgy a gyárilag választható arcképek közül is elég sok kifelé néz, na nem kötözködésből modnom, tökéletes lesz nekem tükrözve is.Mégegyszer köszönöm!
-
Ez így túl sok kérés elsőre. A forrásképed jónak mondható, de ahhoz, hogy fórum kompatibilis arckép legyen belőle, ahhoz sokat kell rajta faragni.
Alapvető szabály, hogy az arcképnek a fórum felé kell néznie (ha a szemével az ellenkező irányba néz, de az arca a fórum felé fordul, az még nem olyan nagy baj).Gyors vázlatok, hogy lásd mire gondolok:
Nem a fórum felé néz.
Tükrözve már egész jó lenne, ha nem dőlne ennyire.
Ilyen vágással és nagyjából ekkora méretben már jó lehet.
Ha az utolsó megfelel, akkor ráérős időmben megrajzolom neked az arcképet.
Tudnál mutatni olyan arcképet, ami az elmúlt egy évben készült és szerinted "kérdőjeles"?
-
Shokkolo
addikt
És esetleg ez játszik-e?
Elvileg szabályt nem sért, más avatarját sem klónozza (és amennyire értek hozzá egész megrajzolhatónak tűnikbár ennek a megitélését szakira bíznám
)
Itt van másik szögből, de ez kissebb, és szemből mintha jobb lenne.
Sőt a legjobb ez lenne, de nem hiszem h. ez befér egy avatar méretébe
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
Végre lehet egyéni avatarom, de a képkereséssel elég nagy bajban vagyok
Kerestem a segítségünkre szánt drawing és hasonló kulcsszavakkal, illetve szétnéztem deviantarton is ,van bőven forrásanyag, csak épp totálisan sötét vagyok a grafikai munkához így elég nehéz megitélni mi is lenne a gyárosoknak igazán jó.Végignyálaztam az eddigi arcképeket, és elvileg Optimus Prime karakterére még nem csaptak le.
Ha jól láttam, akkor én szeretnék...
Tudnátok nekem ehhez valami jó forrást keríteni?Köszi előre is
-
TomWexX
addikt
Nocsak, most látom hogy mégiscsak bevezettétek az 1.lépés topikban azt amit én már kb 1 éve felhoztam ötletként.
-
sith7
félisten
Ha a kép jobb-bal oldalán a fehérséget levesszük, akkor belefér az 5:4 arányba ? [link]
-
törölt tag
Tudom , hogy nem szabadna rákérdeznem , de van már valami fejlemény ?
-
ZsZso
Közösségépítő
Ndruu, itt is köszönöm a munkád. Mesteri lett, imádom!
-
Panthera
őstag
Ndruu, köszönöm szépen a közreműködésedet, nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel!
És a Többieknek is, nagyon gyorsak voltatok!
-
ZsZso
Közösségépítő
Üdv ismét!
A tegnapi kudarc után végiglestem a teljes avatarkínálatot. Bár nagyon szép munkák vannak ott, mégsem tudtam teljesen magaménak érezni egyiket sem. Sikerült feltúrni az internet és találtam egy másik képet, amibe beleestem. Ő lenne az: KÉP. Rákerestem, elvileg nem foglalt. Megoldható lenne -e, hogy ebből egy avatar legyen? A képarány nem teljesen megfelelő, de az aljából lehetne vágni. Szerencsére 50 pixel szélesre méretezve is még kivehető a karkter. Ha jó kép lenne, akkor segítene valaki PH avatárrá varázsolni? (és esetleg egy rövid kecskeszakállat is varázsolni rá? - valahogy így gondoltam 50 pixel szélesen, tehát semmi meghatározó, csak az áll legyen barna.)
-
sith7
félisten
Ő lenne az ? ... de itt mondjuk megvan az arány, ahogy nézem
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Az eredeti ötletem elvetettem, van már ilyen rajzfilm karakter és abban a formában ahogy én gondoltam (teljes alakban - nagy has, kis fej) nem is lenne jó.
Így elf kategóriában keresgettem... A deviantart egy aranybánya, csak kitartás kell.Melyiket hagynátok jóvá?
A legjobb ez lenne szerintem, mivel eléggé rajzos: (a párduc)
[link]Vagy ez: (lehet hogy kicsit munkásabb, de ezt Ti úgyis jobban tudjátok - a cirádázás nem lényeges, úgyse látszódna)
[link]Most nézem a füle is lelóg picit, de azon lehet segíteni...
Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Jah, hogy kommentként kell beírni. Nem tudom miért gondoltam azt, h az avatarkeresős részen kell majd valahol
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest