Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már rájöttem, hogy az RTL8821ce wifi kártyám miatt fagy csonttá az összes arch based linux distróm , már akár telepítés közben is. Ha bedugok egy ócska tp-link tl-wn322g wifi kártyát a telepítés kezdetén és azzal használom a wifit , akkor működik minden. Legutóbb így feltelepítettem egy manjaro xfce distrót és utána már működött a laposom a saját rtl8821ce kártyájával is. Most vérszemet kaptam és egy magyarch cinnamont tettem fel LTS kernellel (mert az a gyanúm, hogy az újabb kernelek wifi támogatása hibás és emiatt törik bele a foga a realtek wifim használatába) és még a tp-link wifimmel megy a rendszer. A kérdésem az, hogy a Tomas Pinho féle eredeti RTL8821ce wifi támogatást rá merjem-e tenni a rendszerre. A vas egy HP250g7-es lapos. Egyre jobb, letisztultabb ez a Magyarch linux. Persze a cinnamon verziója csak egy alap csontváz, de már kezdem felrakosgatni a csecsákat a rendszerre. xfce4-terminál, pamac, gparted satöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest