- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Már rájöttem, hogy az RTL8821ce wifi kártyám miatt fagy csonttá az összes arch based linux distróm , már akár telepítés közben is. Ha bedugok egy ócska tp-link tl-wn322g wifi kártyát a telepítés kezdetén és azzal használom a wifit , akkor működik minden. Legutóbb így feltelepítettem egy manjaro xfce distrót és utána már működött a laposom a saját rtl8821ce kártyájával is. Most vérszemet kaptam és egy magyarch cinnamont tettem fel LTS kernellel (mert az a gyanúm, hogy az újabb kernelek wifi támogatása hibás és emiatt törik bele a foga a realtek wifim használatába) és még a tp-link wifimmel megy a rendszer. A kérdésem az, hogy a Tomas Pinho féle eredeti RTL8821ce wifi támogatást rá merjem-e tenni a rendszerre. A vas egy HP250g7-es lapos. Egyre jobb, letisztultabb ez a Magyarch linux. Persze a cinnamon verziója csak egy alap csontváz, de már kezdem felrakosgatni a csecsákat a rendszerre. xfce4-terminál, pamac, gparted satöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest