- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Nagyon off:
Lehet hogy felgyújtotok, de az Arch után (Xfce), ami fent volt a notebookomon (Dell E7270), most felraktam a Clear Linux-ot (Gnome). Tetszik ez is. Van pár dolog ami alapból megy (Bluetooth suspend után is kapcsolódik, nem kell Redshift az éjszakai melegebb színhőmérsékletű kijelzőhöz, valamivel gyorsabb, Shotcut itt 2-3x felvétel idő alatt encode-ol míg Arch alatt 5-6x volt a tempó). Viszont van pár szoftver ami nincsen még, bár telepíthető, pl Chromium/Chrome, Rawtherapee, Hugin amit használtam. Ezekkel még nem tököltem. Firefox is jó nekem, bár van olyan plugin, ami még nincs rá bár hamarosan lesz.
Telepítés nagyon egyszerű, SD kártyáról telepítettem, kb a next next ok szint. Minden működik amit eddig próbáltam. Van ami nem ok. A MPV lejátszóval nem nyitja meg az SMB-n lévő videókat. Fireox Google Photos-ban nem tudja lejátszani a videókat.
Eddig jó. Nekem simán használható.Nem off:
Arch alatt is és itt a Clear Linux alatt is az akku 34%-ig szépen merül, majd ott hirtelen 6%-ra esik és a gép lekapcsol alacsony akku töltöttség miatt. Az utóbbi időben mindig ezt csinálja. Szar az akku? Lehet ezt kalibrálni? Neten nem találtam a kalibrálásra infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest