Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Nagyon off:

Lehet hogy felgyújtotok, de az Arch után (Xfce), ami fent volt a notebookomon (Dell E7270), most felraktam a Clear Linux-ot (Gnome). Tetszik ez is. Van pár dolog ami alapból megy (Bluetooth suspend után is kapcsolódik, nem kell Redshift az éjszakai melegebb színhőmérsékletű kijelzőhöz, valamivel gyorsabb, Shotcut itt 2-3x felvétel idő alatt encode-ol míg Arch alatt 5-6x volt a tempó). Viszont van pár szoftver ami nincsen még, bár telepíthető, pl Chromium/Chrome, Rawtherapee, Hugin amit használtam. Ezekkel még nem tököltem. Firefox is jó nekem, bár van olyan plugin, ami még nincs rá bár hamarosan lesz.
Telepítés nagyon egyszerű, SD kártyáról telepítettem, kb a next next ok szint. Minden működik amit eddig próbáltam. Van ami nem ok. A MPV lejátszóval nem nyitja meg az SMB-n lévő videókat. Fireox Google Photos-ban nem tudja lejátszani a videókat.
Eddig jó. Nekem simán használható.Nem off:
Arch alatt is és itt a Clear Linux alatt is az akku 34%-ig szépen merül, majd ott hirtelen 6%-ra esik és a gép lekapcsol alacsony akku töltöttség miatt. Az utóbbi időben mindig ezt csinálja. Szar az akku? Lehet ezt kalibrálni? Neten nem találtam a kalibrálásra infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

BoB