Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Arch Linux topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

eddie1978 senior tag Most természetesen SD adapterrel tudom olvasni a notebookban. Valószínű maradok ennél. Holnap még kipróbálom céges gépen win7 alatt. Amennyiben a support jót mond és én is jól értem, akkor ott sem fog menni csak a Quick appal. MTP-t megnézem. Ezt írta: 
 "Thank you very much for reaching us at GoPro! We would love to clarify this situation.When you plug your camera on your usb, it will show on camera the message that the camera is connect via usb to a computer. However, you won't be able to access the files. Your camera will not work as a storage device, since it's a smart device. To properly correct this situation, I would recommend you downloading the following app: https://shop.gopro.com/EMEA/softwareandapp/quik-%7C-desktop/Quik-Desktop.html . With this app you can access all the files via usb and download them. Besides that, you can use a SD Adapter. Hope this helps! 
 "
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

BoB
 BoB