Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsi13
tag
Sziasztok! A napokban jött xf86-input-synaptics 1.8.99.1-1 verzió, azóta a Gnome vonatkozó beállításai alól eltűnt minden tapipadra vonatkozó opció (Érintőtábla bekapcsolása, természetes görgetés, tábla sebessége, touch to click), de perzse úgy, hogy a nekem nem szimpatikus értékekre defaultol. synclientttel minden boot után állítgatva természetesen működik. Ma meguntam a kapcsolgatást, sok lett, hogy fejből tudok synclient parancsokat, paccache-ban megnéztem, volt 1.8.3-2. Nosza, pacman -U, reboot, beállításoknál ott van minden a helyén. xf86-input-synaptics mars az IgnorePkg-ba, gondolkodás start: hova kell jelenteni a bugot, a synaptics csomaghoz, vagy a gnome-settingshez? Vagy nem bug, hanem én csináltam rosszul valamit?
KImaradt, hogy egy ThinkPad E450 a vas
Új hozzászólás Aktív témák
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest