Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsi13
tag
Sziasztok! A napokban jött xf86-input-synaptics 1.8.99.1-1 verzió, azóta a Gnome vonatkozó beállításai alól eltűnt minden tapipadra vonatkozó opció (Érintőtábla bekapcsolása, természetes görgetés, tábla sebessége, touch to click), de perzse úgy, hogy a nekem nem szimpatikus értékekre defaultol. synclientttel minden boot után állítgatva természetesen működik. Ma meguntam a kapcsolgatást, sok lett, hogy fejből tudok synclient parancsokat, paccache-ban megnéztem, volt 1.8.3-2. Nosza, pacman -U, reboot, beállításoknál ott van minden a helyén. xf86-input-synaptics mars az IgnorePkg-ba, gondolkodás start: hova kell jelenteni a bugot, a synaptics csomaghoz, vagy a gnome-settingshez? Vagy nem bug, hanem én csináltam rosszul valamit?
KImaradt, hogy egy ThinkPad E450 a vas

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

BoB