Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
spammer
üzenetére
Mindegy, éle van, legyen penge
Még az is lehet, hogy jövő héten a testinges tárolót eresztem rá, szerintem nagy baj nem lehet belőle. De attól majd elvárom, hogy már a 9-esre frissítsen akkor is, ha csak 5-ösnél jár a verziószám 
Van valakinek tapasztalata, hogy mindennaposan használt éles rendszeren mennyire gáz az Arch testing? Mert a Debillány testingje tényleg elég köh - fohsh - höm. Viszont pl. a Firefox és Chrome alfával nem szokott gond lenni, se Win, se Linux alatt, és van jó pár ilyen szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az is lehet, hogy jövő héten a testinges tárolót eresztem rá, szerintem nagy baj nem lehet belőle. De attól majd elvárom, hogy már a 9-esre frissítsen akkor is, ha csak 5-ösnél jár a verziószám 
BoB