Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Üdv srácok! Goflexnet-en futó Archlinux NAS-om a pacman -Syu parancs kiadása után lefrissítette a már 1 éve futó rendszert, ezután sikerült telepítenem a minidla servert (rsz. frissítés előtt hiba kód volt). Azonban miután kiléptem, és újra próbáltam bejelentkezni ssh-n, megtagta a root-ként való belépést (felhasználóként be bírtam jelentkezni, de azzal nem nagyon lehet birizgálni a rendszert). Ezután kihúztam a tápját és újraindítottam. Na ez után már csak a hálózaton látom, hogy felcsatlakozik, de nem működik semmilyen funkció (ssh, samba, transmission). Gondolom most már csak egy újrainstallálás segít, ami nem nagyon hiányzott egy többé kevésbe belakott NAS után. Ha esetleg van valami más lehetőség, nagyon örülnék neki. Még egy kérdés: mennyire jellemző ilyen Linuxos rendszereknél, hogy rendszerfrissítés után összeomlik a rendszer? Jártam már így Ubuntu-s laptop-pal is, csak az annyira nem zavart, mivel egy ritkán használt gépről volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB