Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Értem a működést és az okokat. Különben nem kell személyes/rendzer elleni támadásként megélni, csak ez nekem visszatetsző. Ha nem futsz bele, akkor lásd: (#3825) PandaMonium. Már rég volt fent, elég csak 1x megadni az adott fejlesztő kulcsát, utána nem? Azt hiszem. Nincs köze, nincs köze, jó. Akkor úgy kérdezem, hogy egyéb disztróknál miért nem ez a módi és itt miért így van megoldva?
Mondjuk netinstallkor volt az, hogy alap dolgokat szerettem volna felrakni és hát nem mindegyik kulcs volt csípőből elérhető. Kutakodni kellett rendesen, meg még volt 2x-es, 3x-os gixer is vele, egy része megoldódott, másik nem, ezeket már törölte az agyam. Rá lehet húzni persze, hogy usererror, meg nem foglalkoztam vele eleget (de, még többet is), de milyen az már, hogy egyéni aláírásokért félórákat kell túrni a netet? Meg eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB