- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ha UEFI + Windows vagy ilyen varázslatok is vannak a képben, akkor lehet, hogy tökölősebb, de egy sima Arch telepítés szerintem nem nagy meló, ha leírást vagy videót követ az ember, amiből kismillió van. Csak tovább tart, mert gépelni kell mindent (ha a scripteket és a scriptelt telepítőket kizárjuk). Inkább az utólagos konfigurálás (post-install), amivel el lehet tökörészni, esetleg szívni (főleg, ha nincs DE).
szerk: 1-1 progi bekonfigolása és tesztelése több időt fel tud néha emészteni, mint egy komplett Arch, belakással.
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
BoB