- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Használja valaki? Nem volt semmi gond vele, de kb. 2 frissítéssel ezelőtt elszaródhatott valami, mert:
segmentation fault (core dumped) restore-trash
Hibát kapok a restore-trash parancsra.
Töröltem, újraraktam AUR-ból, nem javult meg. Guglival nem találtam semmit, csak más programokat érintő hasonló hibákat.
A trash-put és a trash-list parancsok működnek, érdekes módon a restore nem akar menni. Kuka rendben van, jogosultságok rendben vannak, azelőtt működött, Thunarból most is működik a dolog, csak ezt a CLI-s cucc döglik meg valami miatt.
szerk: AUR-ból a git verzió sem működött (még annyira sem). A Githubról klónozott source-os python setup módszer sem megy (valami hiba a python kódjában, lehet, hogy túl elavult már a cucc).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB