Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért csak a KDE-vel működik tökéletesen.
Szerintem még tökéletlenül is csak a KDE- vel működik. Bocs, de azt hitted, hogy én akkora barom vagyok, hogy a Cinnamonra akarom feltenni?
Attól még, hogy Te utálod a Mint- et, még nem kell azt gondolni, hogy aki azt használ, az csak idióta lehet!A Firefox ESR fent van az AUR-ban.
Leszedni sok helyről le lehet, inkább arra gondoltam, hogy itt sem telepíthető úgy, mint a normal FF, hanem bin- ből kell futtatni mondjuk! Amúgy még AUR nincs fenn.Amiket nem tudsz beállítani azt a KDE Control Centerben egy kattintással el lehet intézni.
Nem is b*szakodnék ezekkel, ha a CC- ben be lehetne ezeket állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Attól még, hogy Te utálod a Mint- et, még nem kell azt gondolni, hogy aki azt használ, az csak idióta lehet!
BoB