Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azért kérlek vegyél vissza magadból. Megpróbáltam segíteni, de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak? Amúgy meg tényleg ne telepíts Arch-ot ha nem vagy képes utánanézni mi az az AUR, főleg ha nem találod meg a KDE System Settings-ben az Input Device - Configure Layout szekciót. Ugyanazt csinálod, mikor azt mondtam hogy a /tmp az ramdisk, de szerinted nem mert te nem tudsz róla és akkor az biztos nem úgy van.
Szerk: AUR-ban fent a Firefox ESR és egy kattintással telepíthető yaourt vagy pacaur segítségével. Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Formula-1 humoros
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB