Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Nagyon sokáig csak pekwm-et használtam, bmpanel2 -vel kombinálva. Abszolút lightweight, de teljesen testreszabható, imádom a mai napig. Háttérképnek segédprogi szükséges én feh -et használtam . A .pekwm mappában van többek között keyconfig, autostart és menuconfig lehetőség. Nem kellenek a config fájlok használatához guru ismeretek, egyszerűen testreszabható. Nekem régi nagy szerelmem, memória fogyasztása openbox szerű, talán 1-2 megával eszik csak többet, ellenben a tudása nagyságrendekkel nagyobb. Ha esetleg segítség kell hozzá, keress bátran.
Ez a wm a mai napig telepítve van nekem, annyira jól testreszabható, hogy panel nélkül is teljesen használható lenne. Tulajdonképpen a pekwmnek köszönhetem, hogy kedvet kaptam újabban tillingezni. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB