- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Arch linuxxal-> linux-szal
Nem sűrűn vannak olyan durva frissítések, amelyeknél nagyon oda kell figyelni. Ilyen esetekben egyébként előre beharangozzák, s útmutatót is adnak. Egyéb frissítéseknél el kell olvasni a pacman futása során a terminálba kiírt üzeneteket.
Egyébként épp most jön egy MariaDB frissítés, egy bekezdés a hírből:
Due to major changes in MariaDB 10.0, it is recommended (although not necessary)
to dump the tables before upgrading and reloading the dump file afterwards.
After upgrading to the new version don't forget to restart `mysqld.service` and
run `mysql_upgrade` to check the databases for possible errors.A nagyobb beavatkozások előtt - no meg rendszeresen is - érdemes system backup-ot készíteni, én ezt rsync-kel oldom meg liveCD-ről.
Ha van egy kis odafigyelés, és tudod használni a keresőt, sok problémád nem lehet. Meg kell nézni a híreket (fel lehet iratkozni is), bele kell nézni a fórumba (hú de rég jártam ott
), és el kell olvasni, amit üzen a rendszer számodra. Ennyi. Nem vagyok egy hard core linux-os, mégis vígan elvagyok évek óta. Sőt, továbbmegyek, amit én meg tudok csinálni, azt másnak is meg kell tudnia... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és el kell olvasni, amit üzen a rendszer számodra. Ennyi. Nem vagyok egy hard core linux-os, mégis vígan elvagyok évek óta. Sőt, továbbmegyek, amit én meg tudok csinálni, azt másnak is meg kell tudnia...
BoB