Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Erre és erre inkább itt írok, mert nem igazán oda való téma:
Pont ez a bajom a tiszta Arch linuxxal.
Képes vagyok felrakni, de nem érzem még magam olyan tudással felvértezettnek, hogy egy olyan frissítést, ami különleges beavatkozást igényel magamtól végrehajtsak. (pl egy régebbi - init.d -> systemd átállást)
Ugyanakkor lényegesen jobban tetszik mit akár a manjaro. Be van állítva, munkára készen, de mi van ha egyik este feldobja a talpát egy frissítéssel?
A manjaron közlik a blogban, hogy mire számíthatok, vagy milyen különleges beavatkozás szükséges (úgy mint a Chakran, csak nekem a KDE már nem kell). Nekem szükségem van erre a mankóra..(vagy legalábbis úgy gondolom )
Van ilyen segítség az Arch-on?(Lehet, hogy a manjarot megpróbálom felrakni hasonlóan mint az arch-ot. Parancssorból... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB