Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
A neten több helyen is azt olvastam, hogy jó a pendrájvra az Ext2, de az Ext4 még jobb, csak le kell tiltani a naplózását, meg az accesstime rögzítését.
Nyilván, ha Windows is szóba jön, akkor FAT32, fájlkorlátnál exFAT, ha meg Windows telepítő is van a pendrive-on, akkor szigorúan NTFS, mert arról a legjobb a telepítés. Egyébként használtam több pendrájvot is NTFS-sel és semmi bajuk. FAT32-vel sem volt, de az pl. sok kicsit fájl írásánál túlzottan belassul, meg ott a 4 gigás méretkorlát. exFAT-ot viszont soha nem használtam, de a leírások alapján jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PLC programozás
- Renault, Dacia topik
- Ford topik
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1 humoros
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB