- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Mint irtam en ket napja hasznalom. Windows egyaltalan nincs a masinan (olyannyira nincs,hogy pont ma ejjel mentettem at 2x2TB adatot NTFS-rol EXT4-re) es eddig semmi bajom nincs vele. Leszamitva a GNOME feluletet,az annyira nem tetszik,ugyhogy meg ma ejjel visszamegyek mate-re vagy kiprobalom a Cinnamont.
Kb. 15-20 programot telepitettem,minden driver es AUR csomag szo nelkul felment,ugyhogy eddig bitang.
Amugy en a BETA-tol kezdve hasznalom,ott volt egy kis zokkeno az nv driverrel de azt kb. 1 perc volt megoldani terminalban. Azota a problemat mar javitottak ofkorz.
A GNOME feluletrol meg annyit,hogy a rendszerhez van igazitva gyarilag tehat nem csak kokler modon belehanytak a telepitobe hanem igenyesen megvan oldva minden.Kb. 4 honapja kezdtem el Linuxozni,Debian vonaltol kezdve a Fedora-n at az alap Arch-ig mindent megjartam es eddig ez az AntergOS engem nagyon meggyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest