Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #1332 üzenetére
Véletlenül bentfelejtettem az pendrive-ot és elindult. Megint nyomtam egy restartot, vagy három Failed üzenet mellett elinult aztán mdgint restart, megint nem indul low memória miatt.
Itt valami gebsz van a frissítéssel. Újratelepítem a rendszert, aztán nem fogom frissíteni, majd csak stabil verzióra. Ha nem megy, akkor teszek még egy próbát Sabayonnal, ha nem válik be, akkor felteszek egy működő és hosszútávon is használható desktop operációs rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Battlefield 2042
- Battlefield 6
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest