Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nos, úgy néz ki, hogy nálam a Manjaro eddig tartott. Amint frissítek, nem hajlandó többet bootolni. Azt hiszem, ez az egész még mindíg messze nem versenyképes a Windows-zal.
Kezd elmenni a kedvem a Linuxtól. 12 éve nem szórakoztam ennyit operációs rendszerrel. Csak verzióváltáskor kellett telepítenem vagyis 12 év alatt 3-szor. Az előtte lévő szórakózós időszak szintén Linux volt. Szinte azt érzem, hogy Linux mellé nem is kell játék, szórakoztató az önmagában is. Az is lehet, hogy csak el vagyok keseredve, de tény: az elmult 1,5 hónapban többszörösét telepítettem egy 12 éves Windows periódusnak. Nekem az operációs rendszer nem játéknak kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Formula-1
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB