Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8874) emmm


emmm
senior tag

Így egy jó hónap után visszatérve :) :31-én lesz 1 éves a Nóri, múlt héten szépen elindult és járogat a lábán :)
Mindenkinek, aki még időben mögöttünk van, annak biztatásként elmondom, hogy 1 éves körül tényleg jobb már (bár ma hajnal 4-kor felkelt a kiscsaj és nem volt hajlandó visszaaludni) :) Voltunk Egerben is, 3 napra, jók voltak a tapasztalatok. Napközben volt, aki pár órára tudott vigyázni a gyerekre - erre azért szükség volt. A medencétől nagyon megijedt, ordítás volt, így nem próbálta ki a a gyerekmedencét. Talán hamarabb kellett vona szoktatni hozzá.
Az intelligenciája iszonyat fejlődik. Az első szava majd egy hónapja volt: Apaapa :D , az anyja meg nem kicsit volt irigy :U ;] Azóta meg szépen elkezdte megérteni a dolgokat, rámutat tárgyakra, érdeklődik, és egy idő után megjegyzi őket. Visszakérdezésből rámutat tárgyakra. Egyszerűbb mondatokra helyesen reagál, pl. tedd bele a delfint a tálba és hasonlók :) Ez már sokkal izgalmasabb, élvezetesebb időszak - persze most mellette jönnek a szemfogak és éjfélig felkel 4-5 alkalommal, amíg a Nurofent oda nem adjuk. Az tényleg használ, különösen most.

De, ahogy tildy is leírta pár hete, mindkettőnknek elég fárasztó, viszont nálunk nem lesz több gyerek. Elég a Nórit is felnevelni :) Megy szeptemberben bölcsibe, feleségem lassan teljesen kifárad és nagyon hiányzik neki a munka, bármennyit is segítek neki.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.