Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Janas17

újonc

Sziasztok! 15PM,IOS 18.0.1 fb messenger nem rezeg se néma módban se sehogy, hiába kapcsolom be az alkalmazáson belüli hangokat, és némítom a telót, de ezt még az ios17.xxx nél is tapasztaltam, 2024 április 27 óta használom. Továbbá a sárga pötty az a jobb sarokba van sokszor hivások közben általában (ez nem izgat csak mondom ), szintén újkora óta, amit észre vettem még (nem tudom korábban milyen volt más ios-alatt), hogy ios 18.0.1 óta teljesen süketre nem tudom hivás közben venni a hivott fél hangját, nyilván nem akarom csak otthon a szobába is baromi hangos volt 1 esen pedig régen korrektre tudtam venni.De az értesitések elég érdekesek, együtt tudok velük élni csak fura. Első iphoneom 8 plus óta, amúgy note 20 5g ről váltottam, leginkább a kijelző napfényben láthatósága miatt + üzemidő. Szerintem is romlott az üzemidő, de az én felhasználási szokásaimhoz mérten, én napi 1x töltöm 80% ig meg minden hónap 27 én 100% ig. Amúgy tudom, hogy nincs tökéletes, és szeretem csak bosszantó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés