Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zenit73
üzenetére
Régebben lehet jobban tartották az árukat, de azért 500-ról 440-re való ár mérséklődést fél évvel a megjelenés után nem nevezném beesésnek. Egyébként meg mihez képest… S24U is 600-on nyitott, tele volt az apró hivatalos garanciás bontatlanokkal 470-ért már a megjelenés pillanatában, mert széjjel lehetett kuponozni. Egyébként sosem érdekelt annyira, mennyire megy le, használni vettem, nem eladni. Az meg, hogy évente cserélek, pont nem jó, megtartani érné meg tovább, ha nézném az anyagi oldalát. Ha lesz is olyan, hogy nem védtem meg az újat, az inkább amiatt lesz, mert felesleges. Egyébként az utóbbi években pont most éreztem jobban, hogy 14pm-ről 15PM-re nem sok értelme volt váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DJI topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Anime filmek és sorozatok
- iPad topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest