Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
vilma27
tag
Te jóságos pandamaci fekete-fehér foltjából a fekete!

Hát ez meg mi XD
1. Én vagyok a tanúja nagyon szép lett a nyaklánc, olyan Művészős
2. Ahogy Anyud szokta mondani: "Nem is te lennél" ezt a szendvicses incidensedre írom
, jaaaj még egy ilyen Nőt...wáááá
3. még kiírja, hogy ne olvassam, hogy az cicafarkába ne olvasnám, és holnap wááááá, olyan hádzsimét vágok le neked...de olyat...
...
Amúgy tudod jól, hogy japánban nekem van XDm jah meg most újítottam be egy törökkel
Na jólvan ma nem piszkállak, mert kell az erő a "monsu-s" feladatodhoz
Ma ahogy most hazaértem, láttam, hogy Herceg linkelt egy videot, beteszem ide, de szerintem ebből már van fent nekem egy csak nem pontosan ez, mert én csak hasonlót hallgattam, ami 10perc 41es volt talán, de szerintem a fentiekben kell lennie, mert szinte egész nyár végén ezt halhattam, mert igaz a filmet elcseszték, de tényleg, a zene az nagyon ott van és még ma is hallgatom, úgyhogy köszönöm ezt a verziót (L)
Flow Like Water - The Last Airbender
filmeseknek ajánlott...

és végre ma anyával megyek és csinálunk lapcsánkát... egyik nagy kedvencem, csak 1 a baj, nem nagyon ízlik mindenkinek, és így az asztalon is nagy ritkán van, de ma biztos lesz
már most hallom, úgyhogy megyek osonok is ki, de itt egy szám még biztos ami biztos:Naturi Naughton & Collins Pennie
illetve még1, mindkettő ugyanabból a filmből való.:
de amúgy röviden beszélek mi volt ma...Reggel megint kicsit idegesen keltem, de a nap hátralévő részén viszonylag, a hangsúly a viszonylag van, nyugodt voltam. Emlékszel még "I"-re? hát eddig úgy nyugton voltam tőle, de ma volt Művésznőm felé egy olyan beszólása, hogy uhh olyan gyilkos tekintetet vágtam magamban, sokan ismerik is ezt a fajta nézésemet, de neki úgy kívántam, de sajnos nem az én ügyem volt, de utólag bánom is, hogy nem tettem meg amit meg kellett volna tennem és nem védtem meg Szamócámat de uhhhh, megint jón a wáááááááá
A pályázattal egész jól haladunk úgy hiszem, az írásos részt leakarom tudni a héten, hogy hétvégén totál makettozzak, viszont szerintem lassan fog menni, mert vasárnapig itt lesz a nagybátyám aki Lengyelországból jön, először Lentiben volt mamánál, és most 3 napra lejön hozzánk látogatóba. 1 a bibi van egy kutyája, egy fiú kutyája, az én kutyám meg egy lány kutya azaz egy lány kutya, fúúú előre látom mi lesz, Tessyt bezárom a ház legfelső torony legmagasabb szobájába, az enyémbe XD de nem akarok kiskutyákat most egyenlőre...nem hiányzik, így is kötődök az összes állatomhoz, és anyáék meg tuti nem engednék meg ha esetleg történne valami, de ha rajtam múlik semmit nem engedek, se sex, sőt mi az hogy sex, a közelébe se engedem... na jó azért örülök, hogy jön ide, mert szerintem 2éve simán nem volt itt...nem mondom, hogy nagyon hiányozna a nagybátyám, mert nem volt olyan erős családi viszony közöttünk, de nagyon művelt és okos ember, nagyon szeretem hallgatni és beszélni vele, és nem arról az ízléstelen politikáról amit apám nyom, mert amúgy még ha valaki okos az akkor apa, hát az mindent tud...és van olyan esze, amiből, mondjuk ez lehet egon fog hangozni de én sem szűkölködöm benne, de nekik...
hááát még van egy 4.: ekkora a kutyád Művésznőm? hát mekkora nagy lett? waoo
nagyon aranyos lett (L)
Na jólvan megyek főzőcskézni...
csók(K)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, jaaaj még egy ilyen Nőt...wáááá
...

már most hallom, úgyhogy megyek osonok is ki, de itt egy szám még biztos ami biztos: