Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nagyon régen voltam gépen. Vagy telóról jöttem fel néhanapján féjszre, vagy fel se jöttem. Különös, mert annak ellenére, hogy nem akarok találkozni senkivel, van olyan része a napnak, amikor bármi, lehet az egy üzenet, egy tárgy egy sms vagy hívás előhozza a "városiaimat" (csúnya szó tudom
). Demind1 is, idővel úgyis mindenki elhúz nyaralni és nyugtom lesz.
Mondjuk ez a hét nagyon jól alakul, vannak fejlemények azzal a sráccal kapcsolatban akivel már több mint1 hete levelezek. De még nem árulok el semmit.
Hétfőn nagyonnagyonnagy takarítás volt nálam. De ilyen
felforgatósát-ésberendezőskipakolósféle, így még sose volt a szobám rendezve, és eleinte furcsa volt, mert a szekrénysoromnak meghatározott sorrendje van, és ha egyben van az összes elem csak 1falra fér el, de most szétszedtem. Szerintem jó, sőt... Megdolgoztam vele, Orsika lejött pársor és besegített, de a 90%át teljesen én csináltam, mondanom se kell az üveges szekrényemet is úgy toltam
Ebben ha nincs 400könyv kb akkor 1se. Sokmindenem tartom itt és a selejtezésből sem lett semmi, mert ez a része sose ment nekem. Mindent megtartok, mert minden egy emlék, egy apró tárgy valakitől, vagy utazások során gyűjtött tárgyak. És fontosak nekem. 2napig tartott tegnap fejeztem be hivatalosan is.
A mai nap a semmittevés napja. 11kor keltem, mert furcsa alvásidőre vagyok beállítva hol alszok, hol nem. És ez mindenkorra vonatkozik. délután is szívesen alszok este nem. Vagy ha korán fekszek le akkor is 3kor megint kelek, és ilyen hajnali életmódot folytatok, tvzek, olvasok, zenét hallgatok...
Katy Perry - Last Friday Night
Iszonyat jó szám lett 
Az a klip XD
Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Linux kezdőknek
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Elemlámpa, zseblámpa
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Demind1 is, idővel úgyis mindenki elhúz nyaralni és nyugtom lesz.
felforgatósát-ésberendezőskipakolósféle, így még sose volt a szobám rendezve, és eleinte furcsa volt, mert a szekrénysoromnak meghatározott sorrendje van, és ha egyben van az összes elem csak 1falra fér el, de most szétszedtem. Szerintem jó, sőt... Megdolgoztam vele, Orsika lejött pársor és besegített, de a 90%át teljesen én csináltam, mondanom se kell az üveges szekrényemet is úgy toltam
Ebben ha nincs 400könyv kb akkor 1se. Sokmindenem tartom itt és a selejtezésből sem lett semmi, mert ez a része sose ment nekem. Mindent megtartok, mert minden egy emlék, egy apró tárgy valakitől, vagy utazások során gyűjtött tárgyak. És fontosak nekem. 2napig tartott tegnap fejeztem be hivatalosan is.
Iszonyat jó szám lett