Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Nagyon régen voltam gépen. Vagy telóról jöttem fel néhanapján féjszre, vagy fel se jöttem. Különös, mert annak ellenére, hogy nem akarok találkozni senkivel, van olyan része a napnak, amikor bármi, lehet az egy üzenet, egy tárgy egy sms vagy hívás előhozza a "városiaimat" (csúnya szó tudom ;] ). Demind1 is, idővel úgyis mindenki elhúz nyaralni és nyugtom lesz.
    Mondjuk ez a hét nagyon jól alakul, vannak fejlemények azzal a sráccal kapcsolatban akivel már több mint1 hete levelezek. De még nem árulok el semmit. :B
    Hétfőn nagyonnagyonnagy takarítás volt nálam. De ilyen :Y felforgatósát-ésberendezőskipakolósféle, így még sose volt a szobám rendezve, és eleinte furcsa volt, mert a szekrénysoromnak meghatározott sorrendje van, és ha egyben van az összes elem csak 1falra fér el, de most szétszedtem. Szerintem jó, sőt... Megdolgoztam vele, Orsika lejött pársor és besegített, de a 90%át teljesen én csináltam, mondanom se kell az üveges szekrényemet is úgy toltam :K Ebben ha nincs 400könyv kb akkor 1se. Sokmindenem tartom itt és a selejtezésből sem lett semmi, mert ez a része sose ment nekem. Mindent megtartok, mert minden egy emlék, egy apró tárgy valakitől, vagy utazások során gyűjtött tárgyak. És fontosak nekem. 2napig tartott tegnap fejeztem be hivatalosan is.
    A mai nap a semmittevés napja. 11kor keltem, mert furcsa alvásidőre vagyok beállítva hol alszok, hol nem. És ez mindenkorra vonatkozik. délután is szívesen alszok este nem. Vagy ha korán fekszek le akkor is 3kor megint kelek, és ilyen hajnali életmódot folytatok, tvzek, olvasok, zenét hallgatok... :)

Katy Perry - Last Friday Night

:C Iszonyat jó szám lett :C

Az a klip XD

Aktív témák

Hirdetés