Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Madcon Feat. Ameerah - Freaky Like Me

A napokban találtam ezt a számot és nagyon megtetszett, nem megy mindenki stílusához, de nekem nagyon tetszik, és ilyet is rakok be a blogba, mert alapból nagyon vegyes a zenei ízlésem, és most egy ilyet mutatok:))

Már a napját sem tudom, mikor írtam, se időm nem volt, sem kedvem, pedig mesélnivaló mint a tenger. A velencei kirándulásra szánt bejegyzés azóta se tudtam befejezni ...pf
    Mostanában olyan nagy bajom van az emberekkel, mostanában nagyon úgy tűnik, hogy mindenki (magamat is beleértve) hülye. Egyszerűen fogalmazva... De tényleg nem tudom, hogy így a korosztállyal jár mindez, mert nagyrészt az osztályban és a suliban van ez túlnyomó részt de...fúú nem tudom meddig tartok ki.
    Mondanék néhány példát is. Azt hiszem a fentiekben leírt nevek közöl "A"-nak neveztem el egy személyt. Hááát én úgy vagyok vele, ha valaki megkér valamire és meg kell csinálnom, akkor azt úgy szeretném megcsinálni ahogy elképzeltem és akkor amikor akarom, persze az időkereten belül. Mellesleg a padtársról van szó és csináltam a padunkra egy órarendet mert megkért engem, mert most túlzok, de ügyes is vagyok, meg szerintem szépen írok, igaz, hogy óriási betűkkel, de összességében szépen (túúdom tudom művésznőm sokszor nem tudod mi milyen betű, mert tény hogy minden betűmnek van karaktere :P) írok. erre mit csinált A? hát jól összerondította az egészet. Én szépen megcsinálom, felragasztom középre (ennek később fontos szerepe lesz) és fúúú meg is mondtam akkor a magamét, hogy hogy csinálhat ilyet? de komolyan muszáj volt ez? szép diddle egeres lapra XD ez bűn volt. (amúgy mostanában tényleg tudom, hogy ez is de olyan kis semmiségeken fel tudom kapni a vizet, mert elegem lett a kedvességből. Nem azt mondom, hogy Vilma bekeményít, de komolyan én pl ezért lettem "hülye") Na jólvan. A történet amúgy folytatódik tovább, ez múlt7 elején történt. Aztán H beteg lett, de msn-en mindent elmondtam neki és megígértem, hogy míg nem jön hétfőig fennhagyom a "mestermunkát" a padomon...XD teltek a napok, hétfő... na délután Művésznőmmel 4ig bennmaradtunk beszélgetni meg minden, és akkor jött el Vilma pillanata fogtam és letéptem (HAHAHA) mondhatom kifejezetten örültem ennek, olyan élvezettel csináltam, hogy azt látni kellett volna :D.Folytassuk párbeszédben:A(Ő)/V(Én) Másnap:
    A: hogy ez mi /és az üres padfelületre mutatott/
    V: ez egy pad...
    de továbbkérdezi A: hogy ez mi? leszedted?
    V:figyel, én múlthéten is megmondtam neked, hogy lefogom szedni...előre szóltam. És tudom, hogy meg fogsz sértődni, de minek kellett összefirkálni, haragszol persze, de ha megkérsz valamire és megcsinálom, senkitől nem tűröm, főleg most amilyen korszakomat élem, hogy belerondítson a munkámba.
    Hát így telt a párbeszéd nagyából, de tényleg nem tudom, de sokan nekem adtak igazat, de hát most ez komoly? tudom, hogy szinte ez az ügy a semmivel egyenéő mások szemében, de nekem pedig az ellenkezője, óriási dolog...:S

Ez a szituáció csak az egyik volt a sok "tragikum" ami mostanában trötént velem, sőt tényleg mindegyik eset olyan pici amit én nagyon fel tudok nagyítani, d nekem most így jó, majd lehet egyszer változtatok rajta de egyenlőre jó ez az "állapot számomra"

Szerintem kifogyhattál a dalból :P itt egy újjabb. Háááát wáááááá ez a pasas, mármint BENCEEE(L) ha magadra ismersz írhacc :P

Gusztos Bence vs. Genya - Pocsolyába léptem (Megasztár 5)

Hát ez a pasi, nemcsak a hangja észbontó számomra, de a stílus ahogy előadja a számokat, és még csak 17 éves :O nekem nincs 1 hónapja hogy utoljára 17 éves voltam, de őőő...waooo, akis túrnivaló haj, meg tegnap este H-val kielemeztem a szemét, száját mindent. végül csak annyi :Y

Mostanában az osztályban is egész más körökben mozgok, Móni Laura hát velük, komolyan mondom laknék is majd így pl Pesten, vagy nem tom, ez az 1 hét is velük Olaszo.ban nagyon jól éreztem magam. És tényleg bajban ismerszik...stb, stb,...
    Eddig is sokat beszéltünk de az utóbbi napokban meg kivételesen sokat...:D és nekem nagyon szükségem van mostanában ilyen emberekre.
    Persze a sorból nem hagyhatom ki Művésznőőmmet (küldök egy virtuális CSÓÓÓKOT (K)(K)(K) yeeeeeeee, és H-t is habár, nem beszélünk annyit amennyit szeretnék, egyszerűen nem jön össze, ma úgy reggel véletlenül elkapott a folyosón, mert egyszerre érkeztünk, meg olaszon de úgy ennyi...
    Pedig sok mindenkire szükségem lenne, de sem ők nincsenek nekem se én nekik... :(
    PÉÉÉNTEk hát Laura (amúgy most össze vissza írok, próbáljátok követni XD) olyan édesen köszöntött, reggel hát igazából megakart ijeszteni, de szegény nem jött össze, de azért "megijedtem" és olyan jól feldobta a napom. A másik hamár az apró gondokat is elemeztem, ugyanez vonatkozik az apró örömökre, csak a pozitív irányba :P
    JJJAAAj új név új ember új betű, legyen N, Mónival lementünk pénteken óra előtt a könyvtárba, mert kellett egy mű, nehogy egyest vagy valamit kapjunk, N megkérdezte, hogy van e 2 művűnk Aval, és neki is volt.
    N: add már ide az egyiket (de olyan parasztosan, ami nem lenne baj, de az a hang ahogy kérte)
    természetesen felhúztam magam és elkezdtem:
    V(én): figyelj, ezt lehetne normálisan kérni, nem vagyok állat, se csicska, hogy így beszéljenek, velem amit persze nem tűrök se tőle se senki mástól tényleg elegem van az emberek 'jaaj persze vigyed csak' stílussal... a T.köm kivan már nem tudok szebben fogalmazni, viszont csúnyábban igen... ennek igazából nincs lényege, csak kerülöm az ilyen embereket, úgyse fogok pl vele találkozni az életben vagy tartós kapcsolatot kialakítani vele...cöhh... vele tuti nem, 2 évig még elvagyok mellette...

Jött a 7vége, amin szó szerint fáradságig dolgoztam magam, miért? a nagy semmiért ez is rátett a fazékra XD
    pénteken este kb éjfélig megtanultam a következő hétre, hogy szabad legyen a hétvégém. A szabad azt jelenti itt, hogy szombaton egész nap németeztem mert gőzerővel rákapcsoltam a nyelvre amit mellesleg utálok, és vasárnap meg a fejem fájt, de a pályázatra muszáj volt készülni, az a napom meg arra ment rá. Még Debrecenbe se tudtam a nővéremékhez elmenni...de mind1, így telt a nap. Jah Anyának szülinapja volt és szűk buli volt vasárnap, kapott gyertyát, és a 43 számból a 3-ast letörtük XD az nagyon vicces volt. Én próbáltam megégetni a 2 végét, hogy mivel viasz összeolvad, de sehogy sem akart megállni, anya felszólal kicsit erősebben meg csúnyábban mert mindenki a gyertyával szerencsétlenkedett ő meg kívánni és tortázni akart XD fogott egy fogpiszkálót letört egy db-ot belőle és beleszúrta a 2 végét...pf...igen mint nekem a kreativitásunk határtalan XD ezt szerintem sőt tuti tőle örököltem :D aminek részben örülök is

Hétfőn nem voltam suliban, mert szarul lettem, ami nálam egyenlő elvirával (aki tudja az érti XD)

A kedden ugye leírtam, az órarend incidenst, és elérkeztünk a mához. Erre csak egy mondásom van: "Isten nem ver bottal" egyből ez ugrott be. Ez bonyolultabb story a többinél. Gyorsan tömören leírom, mert most is dolgom van és már szerintem 1 órája itt ülök, és fogalmazom a soraimat :D
    Lényeg, hogy elmentünk fogorvoshoz ma ilyen sulis cucc, és mi voltunk az utolsók, visszaértünk a terembe a matekból egy jó 20 perc simán volt még. Nem tudom hogy miért, de a tanár nagyon felkapta a vizet valamiért, de nekem ez kapóra jött. Végig I-t csesztette, hááát az utóbbi időben elkövetett hülyeségei után úgy megérdemelte, hogy belül olyan hula hawaii táncot lejtettem magamban, hogy az szerintem színpadra lett volna érdeme, hát iszonyúan örültem, hogy mégiscsak van igazság, ezt nagyon megérdemelte, legalábbis szerintem. ohhh yeeeeeeeeeeeeee :Y:Y:Y:Y
    Nagyon boldog voltam.
    Még ezen a napon amúgy 9 azaz 9 de amúgy 9 óránk van. Mondtam már hogy kilenc órám van? Na most akkor mondom, hogy 9 XD és az utolsó óránk olasz. Amit ezek leműveltek. hátul ültünk. Előttünk Laura meg Móni, mellettem meg H... fúúú ment a diliskedés, szerintem facebookon meglesz az eredménye. de nem is ez, hanem ez a dilis H, mit csinált? na mit? elővette a parfümjét, és magát befújta, ami amúgy figyelemelterelés volt, és odafújt rám. Jah pasiillattal, aztán jött a dezodor, de elegem lett támadtam énis, elővettem az enyémet is, H egyszer a számba talált, nem akartam lenyelni, gyorsan kiszaladtam Köpni igen köpni egyet XD a többiek csak néztek, hogy hova szaladok hányni vagy mi XD
    Tudom hogy olvasod, és ezt még nem rendeztük le H!!!! cöhh.... qq3
    A végén anyával jöttem haza mert ilyenkor együtt végzünk. beszállok a kocsiba, jah nem előtte megyek ki az udvaron át, ilyen illatfelhőben xd csak akik mellettem eljöttek láttam így hogy tuti megfordultak, hogy honnan jöhetett ez a "szerencsétlen" (mert fú úgy levoltam amortizálva aznap de, de am a kis dolgok újra felvidítottak) na szóval, tuti visszafordultak, nagyon jó véleménnyel lehettek, hogy egy lány fiú illattal megy... normális? Ezúton közlöm a hallgatósággal, hogy nem vagyok az bevállalom, mert tuti nem vok XD ez van szereted-szereted nem-nem. De ezt még tényleg lejátszuk egyszer!!! 2x, 3x MEet jó én szeretem Hnak ezt a parfümjét, csak nem magamon, én az enyémet szeretem...:D:D:D:D

Így telnek Vilma napja az utóbbi napokban. Kaptok mégegy zenét csak úgy mert nem vagyok normális :P, nem is zenét rakok be hanem egy ideillő videót:

Szerintem nagyon nagy :P

Bye

Aktív témák

Hirdetés